تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/08 - 12:18
کد خبر: 459405

بیانیه حزب الله لبنان در خصوص عملیات استشهادی بیت المقدس

بیانیه حزب الله لبنان در خصوص عملیات استشهادی بیت المقدس

حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای درباره عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی، از این عملیات تمجید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای درباره عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی، این عملیات را به ملت فلسطین تبریک گفت.

در این بیانیه آمده است: این عملیات قهرمانانه، تجسم عینی مخالفت ملت فلسطین با تداوم اشغالگری و تاکید بر مقابله با عربده جویی دشمن صهیونیستی است.

حزب الله لبنان تاکید کرد: اجرای دو عملیات تاکیدی بر قدرت مقاومت در نفوذ به قلب دشمن و وارد آوردن ضربات کاری در زمان و مکان مناسب است، جوانان فلسطینی به دنبال ربودن گوی سبقت برای قرار گرفتن در طلیعه مقاومت هستند و این نشان دهنده آگاهی ملت فلسطین و عزم و اردن آنها برای آزادسازی اراضی اشغالی فلسطین است، مبارزان فلسطینی با اقدامات خود، خشم صهیونیست های غاصب را برانگیختند و فلسطینیان این پیام را به اشغالگران رساندند که جایی در خاک فلسطین ندارند.

گفتنی است، منابع عبری امروز چهارشنبه از وقوع ۲ انفجار در قدس اشغالی خبر دادند که در نتیجه آن یک نفر به هلاکت رسید و ۲۱ نفر دیگر زخمی شدند.

بر همین اساس، «احمد المدلل» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که عملیات قدس نشان داد که مقاومت همچنان زنده است و جنایت های رژیم صهیونیستی بی پاسخ نخواهد ماند.

همچنین، جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای عملیات قهرمانانه امروز در قدس اشغالی که به زخمی شدن شماری از صهیونیست‌ها منجر شد را تبریک گفت.

سخنگوی حماس تاکید کرد که عملیات بی‌نظیر امروز در ایستگاه اتوبوس‌های قدس که در راستای پاسخ طبیعی به تعرض به مسجد الاقصی، یهودی‌سازی و تلاش برای تقسیم زمانی و مکانی این مسجد مبارک انجام شد و نتیجه جنایات نظامیان و شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست علیه ملت فلسطین بود، را تبریک می‌گوئیم.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top