تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/12 - 09:16
کد خبر: 459956

بازنگری روند جذب اساتید دو تابعیتی در دانشگاه‌ها

بازنگری روند جذب اساتید دو تابعیتی در دانشگاه‌ها

دبیرستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور از بازنگری روند جذب اساتید دو تابعیتی در دانشگاه ها خبر داد و گفت: به زودی راه حلی برای مشکل اساتید دوتابعیتی پیشنهاد می دهیم تا مشکل آنها حل شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، منصور کبگانیان درباره حل مشکل جذب اساتید دو تابعیتی گفت: خیلی از دانشگاه‌ها در خصوص اساتید دو تابعیتی نامه نگاری با ما داشته و این اساتید را از طریق سیستم جذب وارد دانشگاه کرده اند.

وی با بیان اینکه این اساتید به اشکال مختلفی دو تابعیتی هستند افزود: دانشگاه‌ها گلایه دارند که برای دروس آنها محدودیت در حال ایجاد شدن است و دستگاه‌های مرتبط با استعلام طبق قانون رسمی کشور برای ارائه تاییدیه معذوریت دارند.

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور افزود: باتوجه به این ابراز نگرانی‌ها قانون استخدام اساتید دو تابعیتی نیاز به بازنگری دارد و ما حدود ۲ تا ۳ سال کار کارشناسی روی آن انجام داده ایم. ما باید از متخصصین خودمان که در خارج از کشور هستند به نحو خوبی استفاده کنیم و این موضوع برای همکاری علمی بین المللی خیلی مهم است.

وی ادامه داد: تفاوت‌هایی بین اساتید دو تابعیتی وجود دارد، برخی از آنها تحصیلی تابعیت دارند، برخی دیگر به دلیل شغل والدین در خارج از کشور و متولد آنجا هستند، انواع دیگری نیز وجود که همه را دقیق با کمک دستگاه‌های علمی و امنیتی بررسی کرده و به یک راه حل رسیده ایم که بعد از تصویب اعلام خواهد شد.

کبگانیان ادامه داد: فقط این امیدواری را به رؤسای دانشگاه‌ها می‌دهم که با حضور دستگاه‌های ذی نفع مانند وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات، شورای امنیت ملی، وزاتخانه‌های علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی راه حلی برای مشکل اساتید دوتابعیتی پیشنهاد می‌دهیم تا مشکل آنها حل شود.

وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به این موضوع در اختیارات شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز هست و هر زمان این مصوبه تصویب شد، جزئیات آن را اعلام می‌کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقب‌نشینی محدود ارتش رژیم صهیونیستی از ارتفاعات علی الطاهر
وداع باشکوه مردم زاهدان با شهدای عملیات ضد تروریستی سراوان
رایزنی‌های منطقه‌ای پس از تعویق نشست تنگه هرمز در صلاله
تریتا پارسی: فقط ۲ درصد نظامیان آمریکا از جنگ با ایران حمایت می‌کنند
گزارش بقایی از سفر به لامرد/ زخم‌های این جنایت شنیع التیام نخواهد یافت
ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست
تلاش یمنی‌ها برای ساخت موشک با استفاده از هوش مصنوعی
هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس +عکس
پزشکیان: هماهنگی، پایداری، مقاومت و نوآوری از محورهای اجلاس بریکس بود
عراقچی: توافق ایران و عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
برنامه‌های صنعت برق برای عبور از زمستان اعلام شد
برخورد بانک مرکزی با روسای شعب متخلف در بازار ارز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top