تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/12 - 09:19
کد خبر: 459957

آخوند دربار رئیس جمهور آذربایجان چه مشکلی با ایران دارد؟

آخوند دربار رئیس جمهور آذربایجان چه مشکلی با ایران دارد؟

الله‌شکور پاشازاده، رئیس اداره دولتی مسلمانان قفقاز در کشور آذربایجان است. او هر از چند گاهی به بهانه‌های مختلف سخنانی علیه ایران بر زبان می‌راند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» موضوع حمله به سفارت آذربایجان در تهران که به دلیل شخصی صورت گرفت، باز برای او بهانه ایجاد کرد تا علیه ایران سخنانی بی ربط با موضوع بر زبان بیاورد. او گفته که «ایران برادر ما نیست. من بسیار متأسفم که کشور همسایه ما گام‌های خصمانه‌ای علیه کشور ما برمی‌دارد. امروز ۴۰ میلیون آذربایجانی که برادران ما هستند در ایران هستند و زندانی در دست رژیم فارس ایران»!
او در خصوص موضع ایران در قبال جنگ آذربایجان و ارمنستان هم انتظار داشت ایران حقانیت و نیز منافع کشور خودش را به خاطر آذربایجان قربانی کند و طرف آذربایجان را بگیرد و برای همین هم دوگانه مسلمان- ارمنی را در این ماجرا پررنگ کرد و گفت: «هرچند اسم آن جمهوری اسلامی ایران است، رزمایش آن‌ها در مرزهای ما غیرقابل قبول است. من در تلویزیون دیدم که وقتی سربازها سوار هواپیما شدند، یک روحانی آمد و با قرآن کریم برای آن‌ها دعای خیر کرد. اما این دعای خیر برای چیست؟ کجا اعزام می‌کنید؟ به آذربایجان؟ آن‌ها را به مرز کشور مسلمان می‌فرستد تا نمایش قدرت بدهد. این عمل شایسته یک مسلمان نیست. چرا شما یک بار این رزمایش را در مرز ارمنستان انجام ندادید؟ ما ۳۰ سال منتظر این بودیم. زمین‌های ما را اشغال کردند، مساجدمان را سوزاندند.»

موضع‌گیری‌های او علیه ایران البته چندان عجیب نیست. او بخشی از پازل رابطه خوب مقامات آذربایجان با صهیونیست‌هاست و گرچه برای ایران دوگانه دروغین مسلمان-ارمنی می‌چیند، اما خودش در دوگانه واقعی مسلمان-صهیونیست طرف صهیونیست‌ها ایستاده است.

حدود سه ماه پیش الله‌شکور پاشازاده با خاخام ارشد رژیم صهیونیستی مارک اشنایر دیداری صمیمانه در بحرین داشت. اشنایر مؤسس بنیاد تفاهم قومی مسلمان با یهود و تأثیرگذارترین شخص در عادی‌سازی روابط کشورهای اسلامی با اسرائیل جعلی می‌باشد. پاشازاده همچنین در راستای پروژه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بهمن ۹۹ با سفیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفتگو کرد. او در طول ۳۰ سال یک بار هم نشده از منافع مسلمانان و مقدسات اسلام دفاع کند و حتی در سرکوب اعتراضات شیعیان نسبت به ممنوعیت حجاب و آیین‌های مذهبی و نصب پرچم‌های امام حسین همکاری کامل با رژیم الهام علی‌اف را داشته است.

منبع: روزنامه جوان

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top