تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/18 - 13:06
کد خبر: 460593

فعال دانشجویی: کشورهای غربی آزادی بیان را بازیچه دستشان کرده‌اند

فعال دانشجویی: کشورهای غربی آزادی بیان را بازیچه دستشان کرده‌اند

دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه گفت: در جوامع غربی آزادی بیان بازیچه دست‌شان است که هرجا به نفعشان باشد از آن استفاده می‌کنند، این کشورها درحالی اهانت به دین اسلام را با لفظ «آزادی بیان» توجیه می‌کنند، که کسی حق اظهار نظر راجع به هولوکاست را ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حنانه مطلبی دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه  گفت: در جوامع غربی لفظ «آزادی بیان» بازیچه دست سلطنت‌طلبانی است که هرجا به نفعشان باشد از آن استفاده می‌کنند، غربی‌ها آزادی را فقط برای خود می‌دانند، نه تاجایی که منافع جمع به خطر نیفتد.

وی افزود: به همین دلیل کشوری همچون سوئد، آتش زدن پرچم همجنسگرایان را به این بهانه که تحریک علیه گروهی از شهروندان در کشور است، جرم تلقی می‌کند و برای آن 16 سال زندان در نظر می‌گیرد، اما یک شهروند نژادپرست که کتاب مقدس بیش از دو میلیارد مسلمان جهان و ده‌ها هزار نفر مقیم سوئد را سوزانده است، مجرم نمی‌انگارد، مگرنه اینکه منافع اکثریت ارجح بر اقلیت است.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: کشورهای اروپایی درحالی اهانت به دین اسلام را با لفظ «آزادی بیان» توجیه می‌کنند، که در این کشورها کسی اجازه کوچک‌ترین اهانت به مقامات سیاسی را ندارد.

وی ادامه داد: در پی اعتراضاتی که به خاطر قوانین مرتبط با کرونا در خیابان‌های فرانسه شکل گرفت، فردی فرانسوی در پلاکاردی تصویر«مکرون» را به «هیتلر» تشبیه کرده بود، به پرداخت ۱۰ هزار یورو جریمه محکوم شد.

مطلبی عنوان کرد: انگلیس برای کسی که ادبیات حماس را به کار بگیرد یا صرفاً به این گروه علاقه‌مند باشد مجازات زندان در نظر گرفته است چه رسد به اینکه فرد وابسته به این جنبش باشد. در فرانسه هم، طبق قانون هرگونه سوال یا انکار مقوله «هولوکاست» جرم انگاری شده. مگراروپا مدعی آزادی بیان نیست؟

دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب پس از سال‌ها هشدار راجع به «تهاجم فرهنگی» و «شبیخون فرهنگی»، مردم ایران و جهان اسلام را از خطر «ناتوی فرهنگی» آگاه ساختند، جهان اسلام باور نداشت که ابعاد این ناتوی فرهنگی آنچنان گسترده و وقیحانه باشد که بالاترین مقدسات مردم نیز از آتش عداوت‌ها و اهانت‌های آن در امان نخواهد ماند.

وی ادامه داد: وقتی سینمای غرب با تمام توان خود به جنگ اندیشه‌ی آزادی‌بخش و عدالت‌جوی اسلام آمده است، سینمای کشورهای مسلمان و از جمله سینمای ایران در خوابی عمیق به سر می برند.

دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه در پایان گفت: عداوت و کینه‌توزی جهان غرب با اسلام و مسلمانان را پایانی نیست، از این رو بر تمامی مسلمانان ضروری است که با ساخت آثار فاخر، چهره واقعی اسلام و مسلمانان را به تصویر بکشند و به مقابله نرم افزاری با هجمه های گسترده بپردازند. همچنین با استفاده از روش‌های مختلف هزینه اهانت به مقدسات را برای غربی‌ها بالا ببرند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
توهم دشمن درباره محاصره دریایی را باطل کردیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top