تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/18 - 13:06
کد خبر: 460593

فعال دانشجویی: کشورهای غربی آزادی بیان را بازیچه دستشان کرده‌اند

فعال دانشجویی: کشورهای غربی آزادی بیان را بازیچه دستشان کرده‌اند

دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه گفت: در جوامع غربی آزادی بیان بازیچه دست‌شان است که هرجا به نفعشان باشد از آن استفاده می‌کنند، این کشورها درحالی اهانت به دین اسلام را با لفظ «آزادی بیان» توجیه می‌کنند، که کسی حق اظهار نظر راجع به هولوکاست را ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حنانه مطلبی دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه  گفت: در جوامع غربی لفظ «آزادی بیان» بازیچه دست سلطنت‌طلبانی است که هرجا به نفعشان باشد از آن استفاده می‌کنند، غربی‌ها آزادی را فقط برای خود می‌دانند، نه تاجایی که منافع جمع به خطر نیفتد.

وی افزود: به همین دلیل کشوری همچون سوئد، آتش زدن پرچم همجنسگرایان را به این بهانه که تحریک علیه گروهی از شهروندان در کشور است، جرم تلقی می‌کند و برای آن 16 سال زندان در نظر می‌گیرد، اما یک شهروند نژادپرست که کتاب مقدس بیش از دو میلیارد مسلمان جهان و ده‌ها هزار نفر مقیم سوئد را سوزانده است، مجرم نمی‌انگارد، مگرنه اینکه منافع اکثریت ارجح بر اقلیت است.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: کشورهای اروپایی درحالی اهانت به دین اسلام را با لفظ «آزادی بیان» توجیه می‌کنند، که در این کشورها کسی اجازه کوچک‌ترین اهانت به مقامات سیاسی را ندارد.

وی ادامه داد: در پی اعتراضاتی که به خاطر قوانین مرتبط با کرونا در خیابان‌های فرانسه شکل گرفت، فردی فرانسوی در پلاکاردی تصویر«مکرون» را به «هیتلر» تشبیه کرده بود، به پرداخت ۱۰ هزار یورو جریمه محکوم شد.

مطلبی عنوان کرد: انگلیس برای کسی که ادبیات حماس را به کار بگیرد یا صرفاً به این گروه علاقه‌مند باشد مجازات زندان در نظر گرفته است چه رسد به اینکه فرد وابسته به این جنبش باشد. در فرانسه هم، طبق قانون هرگونه سوال یا انکار مقوله «هولوکاست» جرم انگاری شده. مگراروپا مدعی آزادی بیان نیست؟

دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب پس از سال‌ها هشدار راجع به «تهاجم فرهنگی» و «شبیخون فرهنگی»، مردم ایران و جهان اسلام را از خطر «ناتوی فرهنگی» آگاه ساختند، جهان اسلام باور نداشت که ابعاد این ناتوی فرهنگی آنچنان گسترده و وقیحانه باشد که بالاترین مقدسات مردم نیز از آتش عداوت‌ها و اهانت‌های آن در امان نخواهد ماند.

وی ادامه داد: وقتی سینمای غرب با تمام توان خود به جنگ اندیشه‌ی آزادی‌بخش و عدالت‌جوی اسلام آمده است، سینمای کشورهای مسلمان و از جمله سینمای ایران در خوابی عمیق به سر می برند.

دبیر سیاسی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه در پایان گفت: عداوت و کینه‌توزی جهان غرب با اسلام و مسلمانان را پایانی نیست، از این رو بر تمامی مسلمانان ضروری است که با ساخت آثار فاخر، چهره واقعی اسلام و مسلمانان را به تصویر بکشند و به مقابله نرم افزاری با هجمه های گسترده بپردازند. همچنین با استفاده از روش‌های مختلف هزینه اهانت به مقدسات را برای غربی‌ها بالا ببرند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
تنگه هرمز نه‌تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
ترامپ باز هم مدعی پیروزی در جنگ با ایران شد
امکان تحصیل بدون آزمون مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا فراهم شد
جدول توزیع مدال‌ها در پایان روز هشتم/ کاروان ایران هشتم شد
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top