تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/19 - 08:29
کد خبر: 460690

نتانیاهو: ایران می‌خواهد ما را به قرون وسطی بازگرداند

نتانیاهو: ایران می‌خواهد ما را به قرون وسطی بازگرداند

نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی با بیان اینکه به جز تسلط امنیتی بر کرانه باختری و منطقه، هیچ جایگزین دیگری وجود ندارد، مدعی شد که تهران قصد دارد این رژیم را به قرون وسطی بازگرداند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از جهان نیوز، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی شامگاه امروز در مقر ستاد مرکزی ارتش این رژیم،  با حضور وزیر جنگ، رئیس شاباک و چند مسئول نظامی و سیاسی صهیونیست، از یگانهای کماندو این رژیم دیدن کردند.

خبرگزاری شهاب گزارش داد، نتانیاهو در جریان این بازدید، خطاب به نیروهای این یگان گفت: به جز تسلط امنیتی بر کرانه باختری و منطقه، هیچ جایگزین دیگری وجود ندارد.
وی با بیان اینکه «شماری از گروهها وجود دارند که در سطح داخلی و در مناطق مختلف، قصد دارند ما را از بین ببرند»، ادامه داد: ما تا حد زیادی موفق شده‌ایم آنان را به عقب برانیم؛ چه در غزه یا لبنان».

نخست وزیر صهیونیستی مدعی شد: زمانی که درباره تسلط بر منطقه سخن می‌گوییم، درباره یورش به این منطقه حرف می‌زنیم. زمانی هم که از یورش می‌گوییم، به معنای درگیری است. شما سر نیزه دفاع از اسرائیل در کرانه باختری هستید.

وی در پایان ادعا کرد: ما در منطقه‌ای می‌جنیگم که همیشه در ان درگیری وجود دارد؛ [درگیری] بین کسانی که می‌خواهند با ما به سمت جلو حرکت کنند و بین نیروهای اسلامگرایی که قصد دارند ما را به قرون وسطی بازگردانند مانند ایران!».

نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی پیش از این هم چنین ادعاهایی را تکرار کرد و  خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر بر جمهوری اسلامی ایران شد.

نتانیاهو درباره دیدار با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در پاریس گفت: «من شب گذشته با ماکرون دیدار کردم و درباره راه‌های مبارزه با تهدید اتمی ایران به تفصیل بحث کردیم».

وی در صفحه توئیتر خود نوشت: «من بر لزوم تقویت بازدارندگی علیه ایران و نواب آن در خاورمیانه تاکید کرده و گفتم که باید تحریم‌های قابل توجهی علیه رژیم ایران اعمال شود».

نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی با حمایت از تصمیم پارلمان اروپا برای اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ادعا کرد: «زمان آن فرا رسیده است که سپاه پاسداران ایران به لیست تروریستی اتحادیه اروپا اضافه شود».

نتانیاهو همچنین افزود: «ما درباره آوردگاه منطقه‌ای و لزوم حفظ ثبات در منطقه، با توجه ویژه‌ای بر لبنان صحبت کردیم. علاوه بر این، درباره فرصت‌هایی برای گسترش دایره عادی‌سازی اسرائیل بحث کردیم».

در این نشست ماکرون نیز «حرکت پرشتاب» برنامه هسته‌ای ایران را مورد انتقاد قرار داد و گفت که تداوم این مسیر از سوی ایران بدون تبعات باقی نخواهد ماند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top