تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/19 - 09:52
کد خبر: 460712

نومعلمان هم مشمول رتبه بندی می‌شوند

نومعلمان هم مشمول رتبه بندی می‌شوند

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از نومعلمان و جاماندگان رتبه‌بندی معلمان خواست تا در اسرع وقت نسبت به تشکیل پرونده و بارگذاری مدارک و مستنداتشان اقدام کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، اخیراً معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، اطلاعیه‌هایی پیرامون رتبه‌بندی معلمان صادر کرده است. در اطلاعیه نخست بر مراجعه و بارگذاری مدارک و مستندات مشمولان رتبه‌بندی در سامانه رتبه بندی معلمان در اسرع وقت تاکید شده است.

دراین اطلاعیه خطاب به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها آمده است که «به استناد ماده ۴و۵ آئین‌نامه نظام رتبه‌بندی معلمان، خواهشمند است همه مشمولینی که تاکنون نسبت به ارائه تقاضا، تشکیل پرونده و بارگذاری مدارک و مستندات در سامانه RTB.MEDU.IR (سامانه رتبه بندی معلمان) اقدام نکرده‌اند، هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت موارد فوق‌الذکر جهت قرار گرفتن در فرآیند رتبه‌بندی اقدام کنند».

همچنین تصریح شده «عدم ثبت درخواست و تقاضا به منزله انصراف از فرآیند ارزیابی و رتبه‌بندی است».

در اطلاعیه دیگر این معاونت پیرامون اعمال رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین اعلام شده است که «پیرو مذاکرات مقام عالی وزارت با ریاست دیوان محاسبات و مکاتبات صورت گرفته همچنین برگزاری جلسات کارشناسی و مدیریتی، به اطلاع می‌رساند تاریخ اعمال رتبه بندی معلمان مهرآفرین از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ است. مزید اطلاع، تاکنون برای این معلمان همانند سایر مشمولان ۱۰ ماه فوق العاده رتبه بندی پرداخت شده است.»

در ادامه آمده است: «همچنین نومعلمان (استخدامی‌های پس از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰) نیز مشمول نظام رتبه بندی می‌شوند و از این افراد دعوت می‌شود نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات خود در سامانه رتبه بندی به آدرس RTB.MEDU.IR اقدام کنند».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top