تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/19 - 20:01
کد خبر: 460804

اجرایی شدن اولین طرح خدمات بیمه ای فرهنگیان

 اجرایی شدن اولین طرح خدمات بیمه ای فرهنگیان

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از تهیه و اجرایی شدن طرح بیمه‌ای میعاد در راستای سیاست خدمات اقتصادی به اعضای صندوق برای ارائه خدمات بیمه سلامت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حمیدرضا نجف‌پور کردی در مراسم رونمایی از طرح میعاد که با همکاری یکی از شرکت‌های بیمه‌ای کشور اجرا می‌گردد، گفت؛ این طرح فاخر، از جمله طرح‌های بیمه‌ای خلاقانه در قالب بسته‌های معیشتی و کاملاً رقابتی در صنعت بیمه‌ای کشور برای فرهنگیان عزیز عضو صندوق می‌باشد.

وی اعلام کرد طرح بیمه مستمری ویژه بازنشستگان، در چارچوب سیاست‌ها و اهداف کلان و برنامه‌های راهبردی مؤسسه و به منظور تحقق بخشی از انتظارات و خواسته‌های فرهنگیان عزیز به اجرا گذاشته شده است.

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به ویژگی‌ها و مزایای طرح میعاد اشاره و اعلام کرد: مزایای این طرح شامل پرداخت مستمری ماهانه به حساب بیمه‌شده، استفاده از خدمات بیمه درمان تکمیلی و امکان برخورداری از تخفیفات حداکثری در کلیه رشته‌های بیمه‌ای می‌باشد.

نجف پور کردی سایر مزایای این طرح را شامل مستمری مادام‌العمر و همچنین امکان خرید سایر بیمه نامه‌های مورد نیاز بیان کرد و گفت: فرهنگیان در شرف بازنشستگی عضو مؤسسه می‌توانند قبل از بازنشستگی از طریق دفاتر نمایندگی مؤسسه در استان‌ها و یا ادارت آموزش و پرورش منطقه خود، استمرار عضویت خود در مؤسسه را اعلام نمایند تا از مزایای این طرح برخوردار شوند.

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در پایان تصریح کرد: اساس کار ما در مؤسسه بر پایه تکریم عملی فرهنگیان عزیز می‌باشد و به فضل الهی و توسل به ائمه اطهار و با عنایت شهدای عزیز و با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، امکانات و توانمندی‌های مؤسسه و شرکت‌های تابعه در جهت صیانت از منافع حقوق اعضا و اجابت درخواست‌های به حق فرهنگیان و تحقق برنامه‌ها و وعده‌های داده شده تلاش خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
یک سوم زنان شاغل اسرائیلی مورد تعرض قرار می‌گیرند
پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام بین‌قاره‌ای شد
شناسایی پیکر زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین‌المللی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top