تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/11/20 - 16:34
کد خبر: 460908

ملاقات چهره به چهره اژه ای با ۴۰ شهروند

ملاقات چهره به چهره اژه ای با ۴۰ شهروند

امروز (پنجشنبه ۲۰ بهمن) ملاقات مردمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم و مراجعه‌کنندگان به دستگاه قضایی بویژه مالباختگان پرونده‌های کثیرالشاکی برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، امروز (پنجشنبه ۲۰ بهمن) ملاقات مردمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم و مراجعه‌کنندگان به دستگاه قضایی بویژه مالباختگان پرونده‌های کثیرالشاکی برگزار شد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در جریان این ملاقات که در ادامه دیدارهای مردمی خود با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم و همچنین آسیب‌شناسی روندها و رویه‌های موجود در واحدهای قضایی برگزار شد، به مدت ۴ ساعت در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه، با ۴۰ تن از شهروندان و مراجعه‌کنندگان به دستگاه قضا پیرامون ۱۷ پرونده، ملاقات کرد و ضمن قرار گرفتن در جریان مسائل و مشکلات آنها به صورت موردی دستورات مقتضی را صادر کرد.

پرونده‌های کثیرالشاکی از جمله بیشترین موضوعات و مسائل مطرح شده در جریان این ملاقات مردمی رئیس قوه قضائیه بود.

 وی در جریان این ملاقات مردمی، پس از استماع درخواست‌های متقاضیان و مطالعه پرونده‌های آنها، با در نظر گرفتن جهات قانونی و تناسب میان موارد مندرج در پرونده‌ها و درخواست‌های متقاضیان، دستورات لازم را به واحد‌های ذی‌ربط قضایی ابلاغ کرد.

رئیس دستگاه قضا در بخشی از این ملاقات مردمی، در پاسخ به نمایندگان بیش از ۱۰۰ نفر که مبادرت به پیش خرید واحدهای مسکونی کرده بودند و فرد فروشنده، یک واحد را به چندین نفر فروخته بود، گفت: برای پیش‌خرید واحدهای مسکونی باید تحقیقات مبسوط از ناحیه خریداران صورت گیرد و نباید به صرف مشاهده یک آگهی اکتفا کرد؛ این موضوعی است که بارها از سوی رسانه‌ها و قوه قضائیه برای تنویر افکار عمومی مطرح شده است، اما متأسفانه مجدداً برخی از مردم به این کلاهبرداران که در پوشش فروشنده واحدهای مسکونی به صورت پیش‌فروش، ظاهر می‌شوند، اعتماد می‌کنند.

 وی در جریان ملاقات مردمی امروز، در واکنش به نماینده ۴۳ مالباخته در اصفهان که برای خرید خودرو به یک کلاهبردار متواری که خود را در کسوت فروشنده جا زده بود، پول پرداخته بودند ضمن دستورات لازم در مورد پرونده این افراد، گفت: به چه تضمینی به این فرد به ظاهر فروشنده پول پرداختید؟ شما سال گذشته این کار را انجام دادید؛ یعنی درست در مقطعی که بارها از طریق قوه قضائیه و رسانه‌ها جهت تنویر افکار و اذهان شما اعلام می‌شد که بدون اخذ تضامین لازم و اطمینان، پول خود را به کسی نسپارید.

رئیس قوه قضائیه در واکنش به ادعای مطرح شده مبنی بر اطاله رسیدگی به این پرونده نیز گفت: زمانی از عنوان اطاله دادرسی برای یک پرونده استفاده می‌کنند که کار رسیدگی به آن پرونده بدون وجه به تأخیر بیفتد، حال آنکه در این قبیل پرونده‌های کثیرالشاکی، متهمان عموما متعدد هستند و عناوین اتهامی آنها هم زیاد است؛ از طرفی دیگر، شناسایی اموال فرد کلاهبردار، موضوع دارای اهمیتی است و چنانچه کلاهبردار دستگیر شود و چند سال هم در زندان بماند، اما پول مردم وصول نشود، فایده‌ و نفعی برای مالباختگان ندارد.  

رئیس قوه قضائیه در جریان این ملاقات مردمی اظهار داشت: با تدابیر و تمهیداتی که در بخش‌های مختلف قوه قضائیه در شوؤن مختلف اتخاذ شده، تلاش داریم تا جایی که امکان دارد پرونده‌های کثیرالشاکی ایجاد نشوند و مالباختگان این پرونده‌ها نیز به حقوق خود دست یابند؛ در این قبیل پرونده‌ها مشاهده می‌کنیم که افرادی به شخص یا مؤسسه‌ای مبالغی را پرداخت کرده‌اند و آن شخص یا مؤسسه بواسطه سوء نیت و در راستای کلاهبرداری یا بواسطه به مشکل خوردن، نتوانسته تعهدات خود در قبال این افراد را عملی کند؛ لذا حجم بالایی از پرونده و شکات به دستگاه قضایی سرازیر می‌شدند؛ بر همین اساس، ما از طریق اطلاع‌رسانی و آسیب‌شناسی توسط معاونت پیشگیری دستگاه قضا و مرکز رسانه قوه قضائیه و سایر بخش‌های ذیربط، اقداماتی را در این راستا برای تنویر اذهان مردم انجام دادیم تا بدون اخذ تضامین لازم و شناخت کامل، پول خود را در اختیار غیر قرار ندهند؛ همچنین به مسئولان ذیربط در دادسراها نیز در قالب بخشنامه و حتی به صورت موردی تاکید کردیم که در قبال اشخاصی که در پرونده‌های کثیرالشاکی، از آنها شکایت شده و مشتکی‌عنه هستند به گونه‌ای تدبیر و اتخاذ تصمیم کنند که وصول و بازگرداندن پول مردم و مالباختگان در این قبیل پرونده‌ها با مشکل مواجه نشود.

سیدعلی اصغر رفاهی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه در جریان این ملاقات مردمی، با اشاره به چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، اظهار کرد: فردا جمعه ۲۱ بهمن‌ماه، در مصلی‌های سراسر کشور و محل‌های برگزاری نماز جمعه، میزهای خدمت قضایی و حقوقی به مردم و نمازگزاران برپا می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین در روز شنبه ۲۲ بهمن‌ماه نیز به مناسبت این روز بزرگ، برای نخستین بار، میزهای خدمت قضایی و حقوقی به مردم و راهپیمایان در سراسر کشور و مسیرهای راهپیمایی در تمامی شهرها، برپا می‌شود. ش

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top