تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/11/23 - 15:53
کد خبر: 461116

تهران یخبندان می‌شود

تهران یخبندان می‌شود

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز آینده در تهران کاهش محسوس دما و یخبندان پیش‌بینی می‌شود و کمینه دما به ۳ درجه زیر صفر خواهد رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور در ۵ روز آینده اظهار داشت:‌ همانگونه که از قبل هم اعلام شد امروز در بسیاری از استان‌های کشور بارش برف و باران داریم؛ امروز در نیمه غربی کشور، شمال‌شرق، شرق و مرکز کشور، استان‌های واقع در سواحل خزر، استان‌های البرز، تهران، قزوین و همچنین مناطقی از فارس و بوشهربارش برف و باران داریم و کولاک برف در ارتفاعات زاگرس پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: روزهای دوشنبه وسه‌شنبه هفته جاری بارش برف گاهی وزش باد شدید در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال‌شرق خوزستان،‌ جنوب لرستان، شمال‌غرب فارس، غرب و جنوب اصفهان پپش‌بینی می‌شود. همچنین بارش باران در بخش‌هایی از دامه جنوبی البرز، شرق و شمال‌شرق کشور، سواحل خزر، خوزستان، شمال بوشهر و مرکز کشور خواهیم داشت که در برخی مناطق با باران همراه است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت:‌ روز چهارشنبه علاوه بر استان‌هایی که ذکر شد در شمال‌غرب و غرب نیز بارش برف و باران به صورت پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان تصریح کرد: در چهار روز آینده شدت بارش‌ها در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب لرستان، شمال شرق خوزستان و جنوب و غرب اصفهان خواهد بود.

وی افزود: در پنج روز آینده در مناطقی از جنوب، جنوب‌شرق‌، مرکز و شرق کشور وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود که این شرایط جوی روز چهارشنبه شدیدتر است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز ۲۶ بهمن در شمال فارس، جنوب اصفهان، همچنین یزد و کرمان طوفان گرد و خاک‌، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده ابری به تدریج بعدازظهر کاهش ابر و سپس کاهش محسوس دما و یخبندان پیش‌بینی می‌شود بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۶ و ۳ درجه زیر صفر خواهد بود.

وی افزود: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای ۲۶ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و ارومیه و سنندج با کمینه دمای ۹ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: فردا در مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه است که شامل ارومیه، اردبیل، اراک، ایلام، بجنورد، تبریز، خرم‌آباد، تهران، زنجان، سمنان، شهرکرد، سنندج، قزوین، قم، کرج ، کرمانشاه و همدان خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top