تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/29 - 10:10
کد خبر: 461756

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان؛

برای سامانه عقیق خون دل‌ها خوردیم

برای سامانه عقیق خون دل‌ها خوردیم

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما با عقیق می‌خواهیم فعالیت‌های دانش آموزی را در مدارس ثبت کنیم تا با جذابیت‌های بصری دانش آموزان را همراه و به آنان انگیزه بدهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حسین تاریخی در جمع دانش آموزان قرارگاه ملی اتحادیه انجمن‌های اسلامی با بیان اینکه اردوگاه ابوذر تهران سال‌هاست میزبان دانش آموزان فعال سراسر کشور همچون دانش آموزان قرارگاه ملی اتحادیه بوده است؛ گفت: من امیدوارم شما هم مانند دانش آموزان نسل‌های قبل کوشا و برای وطن و نظام مفید و مؤثر باشید.

وی با اشاره به سامانه عقیق گفت: عقیق یک شبکه اجتماعی زنده است؛ زنده بودن آن نیز با فعالیت‌های شما دانش آموزان است. خیلی بنا نداریم شرایط و ضوابط زیادی را برای اجرای عقیق در نظر بگیریم؛ علی رغم همه چالش‌ها، پیشرفت خوبی در این شبکه اجتماعی داریم. این شبکه ای است که هر فعالیتی برای انتشار عمومی نیازمند تأیید نهایی است؛ لذا بحث صیانت در آن اجرا می‌شود. دوم اینکه ساختار گزارش تخلف هم در آن ثبت می‌شود تا هر مطلب و تصویری در آن بررسی شود.

تاریخی با اشاره به اینکه باید سرعت انتشار مطالب در عقیق باید افزایش یابد گفت: موتور هوشمندی را هم در چند ماه آینده بر روی عقیق اجرایی می‌کنیم تا به صورت هوشمند تصاویر غیر مرتبط با فعالیت‌های اتحادیه را به صورت هوشمند حذف کند. با این اقدام، فرآیند تأیید و انتشار مطالب در عقیق سریع می‌شود.

خطاب به دانش آموزان گفت: چندان به فکر فالوور و تعداد بازدید نباشید؛ اقدامات خود را انجام دهید و برای بهتر شدن فعالیت و تولید محتوا به یکدیگر کمک کنید.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: هر کس در عقیق فعالیت می‌کند با هویت واقعی خود حضور دارد؛ لذا باید هر فرد در انتشار مطالب دقت لازم را داشته باشد. ستاد هم خوشبختانه روی مطالب منتشر شده نظارت مطلوبی دارد و در این زمینه خیلی رشد کردیم.

وی در پاسخ به درخواست دانش آموزان برای سفر زیارتی مشهد گفت: تلاش می‌کنیم دانش آموزان قرارگاه ملی را حتماً به یک سفر مشهد مقدس ببریم؛ زمانش را نمی‌توان به صورت دقیق مشخص کرد. دوستان زمان نوروز یا ماه مبارک رمضان را پیشنهاد دادند که به جهت تراکم زائر شاید چندان مناسب نباشد اما حتماً در نظر داریم به همراه دانش آموزان قرارگاه توفیق زیارت امام هشتم را داشته باشیم. اما به خاطر داشته باشید که به همان میزان که دانش آموزان قرارگاه ملی ارزش و اعتبار زیادی در اتحادیه دارند؛ توقع ما هم از دانش آموزان قرارگاه ملی اتحادیه انجمن‌های اسلامی بیشتر است.

تاریخی همچنین در دیدار با مربیان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی با تبریک ایام ماه مبارک رجب گفت: برای سامانه عقیق خون دل‌ها خوردیم تا به این شرایط رسیده است. ما با عقیق می‌خواهیم فعالیت‌های دانش آموزی را در مدارس ثبت کنیم تا با جذابیت‌های بصری دانش آموزان را همراه و به آنان انگیزه بدهیم. نگرانی‌هایی بابت زیرساخت‌های عقیق داریم اما در تلاش هستیم عقیق را به خوبی جا بیاندازیم.

وی با بیان اینکه انتشار مطالبی غیر از اهداف اتحادیه به نوعی عارضه است؛ گفت: نباید دانش آموزان احساس کنند اقدامات ارزشمند و با کیفیتشان دیده نمی‌شود. یا نباید کاری کنیم تا دانش آموزی اقدامات مربی پرورشی مدرسه را به عنوان فعالیت خودش در عقیق ثبت کند. این اقدامات موجب گلایه مندی دیگر دانش آموزان فعال می‌شود.

وی با هشدار نسبت به افت کیفیت اقدامات انجمن‌های اسلامی استانی گفت: عقیق به ما نشان می‌دهد عملکرد ما تا چه میزان از لحاظ کمی و کیفی رشد داشته است و با همین هدف هم عقیق راه اندازی شده است.

تاریخی خاطر نشان کرد: مربیان در مسیر کیفی سازی و ارائه تحلیل از وضع عملکردی دفاتر استانی نقش بی بدیلی دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top