تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/07 - 12:47
کد خبر: 462675

تدوین دستورالعمل بخشودگی دانشجویان درگیر در حوادث اخیر/ عفو رهبری شامل همه دانشجویان می‌شود

تدوین دستورالعمل بخشودگی دانشجویان درگیر در حوادث اخیر/ عفو رهبری شامل همه دانشجویان می‌شود

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از برنامه این سازمان برای تدوین دستورالعمل برای بخشودگی دانشجویان درگیر در حوادث اخیر در راستای عفو رهبری خبر داد و گفت: ممکن است تنبیهات بخش کوچکی از دانشجویان این حوادث باقی بماند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، داداش پور  ضمن بیان این مطلب از تدوین دستورالعمل برای بخشودگی دانشجویان درگیر در حوادث اخیر در سازمان امور دانشجویان وزارت. علوم خبر داد و گفت: ما در این رابطه یک جمع بندی را داشتیم و در راستای این جمع بندی سعی خواهیم کرد که حداکثر در این هفته به تصمیمی برسیم و نتیجه را به مقامات تصمیم گیرنده اعلام کنیم. به نظر می‌رسد بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که دانشجویان از همان منظومه فکری رهبری در بحث عفو برخوردار شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: هنوز عدد دقیقی برای بخشودگی تعداد دانشجویان خاطی نداریم شاید شرایط بخش کوچکی از دانشجویان درگیر در حوادث اخیر تایید همان شرایط قبلی باشد.

رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: تمامی تلاش ما این است بخشودگی، تعلیق و تخفیف را برای همه دانشجویان درگیر در حوادث اخیر فراهم کنیم.

معاون وزیر علوم خاطر نشان کرد: ممکن است درصدی از دانشجویان باشند که آن تنبیهاتی که در حوزه انضباطی برایشان در نظر گرفته شده است باقی بماند، ولی هنوز آمار این دانشجویان مشخص نیست و سعی کردیم دسته بندی کنیم و متناسب با وضعیت، تصمیماتی بگیریم.

داداش پور افزود: هنوز هیچ داده مشخصی از دانشجویان نداریم که معلوم کند چه تعداد دانشجویان مشمول تنبیهات هستند. همه تلاش ما این است بر اساس منظومه فکری رهبری برای دانشجویان عزیز فرصت را فراهم کنیم تا از شرایط عفو استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: کمیته های انضباطی دانشگاه ها نقش خود را در حوزه عفو یا تخفیف مجازات دانشجویان خاطی ایفا خواهند کرد و این امر شامل دانشجویان دانشگاه آزاد هم خواهد شد؛ به طور کلی عفو رهبری شامل همه دانشجویان است.

رئیس سازمان امور دانشجویان در پایان گفت: ما در زمینه موارد فوق به یک دستورالعمل مشخص رسیدیم و تلاش میکنیم این دستورالعمل به زودی اعلام شود؛ ممکن است  دانشجویی داشته باشیم مشمول عفو قوه قضائیه شده باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top