تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/07 - 14:29
کد خبر: 462688

بیش از ۱۰۰ پایان‌نامه و رساله‌ تقاضامحور در سال ۱۴۰۱ معرفی شد

بیش از ۱۰۰ پایان‌نامه و رساله‌ تقاضامحور در سال ۱۴۰۱ معرفی شد

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: بیش از ۱۰۰ پایان‌نامه و رساله‌ برتر تقاضامحور در سال ۱۴۰۱ در طیف وسیعی از کاربردهای فنی ‌و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و حوزه‌های مدیریتی معرفی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت علوم، پیمان صالحی در این خصوص اظهار داشت: پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها بخش مهمی از توان پژوهشی کشور است و نتایج آن‌ها نقش بسزایی در بهبود وضعیت اقتصادی و صنعتی کشور خواهد داشت. بر این اساس و با توجه به ضرورت نقش‌آفرینی موثر دانشگاه‌ها پژوهشگاه‌ها و مراکز علمی کشور در حل مسائل و مشکلات جامعه، باید از این پژوهش‌ها حمایت و پشتیبانی شود.

وی افزود: با توجه به روندهای حاکم ضروری است جهت‌دهی پذیرش و تربیت دانشجویان بر اساس نیاز جامعه و صنایع صورت گرفته و به‌تدریج سهم بیشتری از این توان معطوف به نیازها و اولویت‌های کشور شود و پایان‌نامه ها بر اساس تقاضا تعریف و به اجرا گذاشته شوند. در این راستا پیش‌بینی انواع حمایت‌ها، تشویق‌ها و تسهیلات ضروری بوده و تحقق این امر چه در سطح دانشگاه‌ها و چه در سطح ستاد وزارتخانه نیازمند برنامه‌ریزی و تلاش جدی است.

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: با مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در سال جاری بیش از ۱۰۰ پایان‌نامه و رساله برتر تقاضامحور معرفی شد. این پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برگزیده شامل طیف وسیعی از کاربردهای فنی ‌و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و حوزه‌های مدیریتی است که این موضوع بیانگر ارتباط و تعامل مناسب بین مراکز علمی و مسائل جامعه است.

وی افزود: همچنین کتابی با عنوان پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر تقاضامحور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است.

کتاب پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر تقاضامحور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور علاوه بر اینکه در بخش کتاب‌ها و گزارش‌ها در سامانه ساجد قابل مشاهده و بارگذاری است. نسخه پی‌دی‌اف کتاب را اینجا ببینید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top