تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/07 - 20:50
کد خبر: 462733

دانش‌آموزان ۱۰ اسفند مدرسه‌شان را اداره می‌کنند

 دانش‌آموزان ۱۰ اسفند مدرسه‌شان را اداره می‌کنند

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان روز ۱۰ اسفند و در هفته تربیت اسلامی، اداره مدرسه را به عهده می‌گیرند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست مجازی با معاونان پرورشی و فرهنگی استان‌های سراسر کشور که به مناسبت هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی به صورت وبیناری برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد معاونت پرورشی و فرهنگی بسیار فراگیر شده است و این نشان از موفقیت اجرای سیاست‌های کلی و مشارکت حداکثری تمام ارکان تربیت است.

وی افزود: برنامه‌های دانش‌آموز محور و اجرای برنامه‌ها از سوی دانش‌آموزان در برنامه‌ها قرار گرفته و هدایا از دست‌سازه‌های دانش‌آموزان تهیه شده است.

باقرزاده بیان کرد: اجرای سرود، خانواده و مشارکت ارکان بیرون آموزش و پرورش، پایه برنامه‌ها شده و جز رویکرد اصلی ما است؛ همچنین توجه به نومعلمان، نومربیان و گروه‌های جهادی تربیتی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، برنامه‌های روزشمار هفته تربیت اسلامی را تشریح کرد و پیشنهاد داد: تعدادی از اعضای هیأت دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حضور در نشست‌های این هفته در استان‌ها، تهران و شهرستان‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند که ضرورت دارد از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

وی اظهار کرد: اداره مدرسه توسط دانش‌آموزان با فعال کردن شوراهای دانش‌آموزی باید یک فعالیت شاخص در هفته تربیت اسلامی باشد؛ دانش آموزان باید در روز ۱۰ اسفند تدریس، حل تمرین و گفت‌وگو را در مدارس داشته باشند و خودشان کلاس درس را اداره کنند.

باقرزاده به تأکید وزیر آموزش و پرورش بر احیای واقعی امور تربیتی اشاره و اظهار کرد: این امر باید در تمام برنامه‌ها صورت بگیرد و محقق شود که ما نیز در معاونت بر آن تأکید داریم.

وی ادامه داد: به آموزگاران و مدیران مدارس باید برای ارائه تجارب در حوزه امور تربیتی فرصت دهیم و مربیان را شناسایی و شبکه‌سازی کنیم.

گفتنی است، در این جلسه برخی از معاونان به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل هفته تربیت اسلامی پرداختند‌.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top