تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/07 - 22:40
کد خبر: 462753

جنگ جهانی سوم در کمین است؛ بایدنِ مفلوک ما را به انقراض می‌کشاند

جنگ جهانی سوم در کمین است؛ بایدنِ مفلوک ما را به انقراض می‌کشاند

رئیس جمهور سابق آمریکا در هشداری بدیمن و البته مبهم، گفت که خطری جدی در کمین این کشور است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا می‌گوید که این کشور در خطرناک‌ترین برهه تاریخ خود به سر می‌برد.

ترامپ در شبکه اجتماعی خود موسوم به « Truth Social» نوشت: این برهه خطرناک‌ترین مقطع در تاریخ کشور ماست. جنگ جهانی سوم به طور بی‌سابقه در نزدیکی ما پرسه می‌زند آن هم در پس‌زمینه‌ای بسیار سیاه و مبهم.

وی افزود: رهبریت (فعلی) تنها مقصر خطر بی‌سابقه‌ای است که در کمین آمریکا و جهان نشسته است. جو بایدنِ درمانده ما را به سمت نابودی و انقراض هدایت می‌کند!!!

تا عصر دیروز (شنبه) تقریباً ۵ هزار حساب کاربری حدود ۱۵ هزار بار این پست را به اشتراک گذاشتند. به دلیل ابهام این پست، دشوار است که بفهمیم ترامپ با کدام سیاست فعلی دولت بایدن یا سایر رهبران سرشاخ شده است. با توجه به عبارت «جنگ جهانی سوم»، این امکان وجود دارد که ترامپ به سیاست‌های بایدن در ارتباط با جنگ جاری بین اوکراین و روسیه اشاره کرده باشد.

همزمان با یکساله شدن جنگ اوکراین، بایدن دوشنبه هفته گذشته در سفری سرزده وارد کی‌یف شد و با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار کرد و نسبت به فراهم کردن کمک مالی و نظامی برای این کشور، متعهد شد. در سوی مقابل، ترامپ از دیرباز حامی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بوده و به تازگی نیز در اظهاراتی گفت که او بیشتر از سرویس اطلاعاتی آمریکا به پوتین اعتماد دارد. ترامپ در جریان گردهمایی انتخاباتی در فلوریدا، مدعی شد که اگر او رئیس جمهور آمریکا بود، جنگ اوکراین هرگز رخ نمی‌داد.

ترامپ گفته بود: اگر من رئیس جمهور بودم، پوتین به هیچ‌وجه با اوکراین وارد جنگ نمی‌شد. من به معنای واقعی کلمه با پوتین رابطه خوبی داشتم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استقبال خانواده‌ها از دبیرستان پلیس
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵
تداوم «جنگ افروزی»، نتیجه ثابت انتخابات رژیم صهیونیستی است
فایننشال تایمز درباره تبعات تجاوز به ایران: موج تورم جدید در راه است
اجازه ندهید فرزندان شما را به مزدوران جنگ غیرقانونی‌شان تبدیل کنند
طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد
طولانی‌ترین تاخیر در پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
از «درآمد نفت صفر شد» تا اعتراف دیرهنگام/ بانک مرکزی چگونه عامل دلار ۲۲۰ هزار تومانی شد؟
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور ماه
حراج منافع ملی؛ نسخه نهایی جبهه اصلاحات
اعمال تحریم‌های ظالمانه جدید آمریکا علیه ایران
انفجارهای مهیب در حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن
مسأله بنزین راه‌حل دارد؛ با شوک و تغییر مداوم قواعد، مسأله را بزرگ‌تر نکنیم.
۹ انتصاب در فراجا با احکام سردار رادان
زاکانی: تجمعات تا زمان تشخیص رهبری پابرجاست
اژه‌ای: آمریکا امروز در باتلاق «حمله به ایران» گیر کرده است
تهرانی: چین در تمام دوران تحریم در کنار ایران بوده است
اگر به «علی‌الاصول» عمل می‌شد، «علی‌الطاهر» سقوط نمی‌کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top