تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/12/18 - 16:08
کد خبر: 463951

مسأله حجاب یک ضرورت شرعی و الزام قانونی مورد اتفاق آحاد جامعه ایرانی است

مسأله حجاب یک ضرورت شرعی و الزام قانونی مورد اتفاق آحاد جامعه ایرانی است

جلسه شورای اجتماعی کشور امروز پنجشنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، جلسه شورای اجتماعی کشور امروز پنجشنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد.

رئیس‌جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت و ضرورت احترام همگانی به قانون، مسأله حجاب را یک ضرورت شرعی و الزام قانونی مورد اتفاق آحاد جامعه ایرانی دانست و با تأکید بر اینکه همه مسئولان در موضوع حجاب اتفاق نظر دارند، گفت: تجربه اجتماعی انقلاب اسلامی نشان داد که زنان و دختران این سرزمین با زندگی عفیفانه و مؤمنانه بر حفظ عفاف و حجاب به عنوان یک اولویت امنیت‌آفرین تأکید دارند.

رئیسی با اشاره به ضرورت حاکمیت قانون در زندگی اجتماعی، دستگاه‌های فرهنگی اعم از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، آموزش و پرورش و صداوسیما را به تلاش بیشتر برای تبیین مسائل مرتبط با حجاب و عفاف و رفع برخی شبهات در این زمینه فرا خواند.

وی با تأکید بر اینکه گسترش معروف‌ها در جامعه باید مورد حمایت جمعی قرار گیرد، خطاب به مردم بویژه جوانان، گفت: در موضوعی مانند حجاب ضروری است همگان احساس مسئولیت کنند و اگر چه ممکن است در این زمینه برخی افراد نظر متفاوتی داشته باشند، اما در زندگی اجتماعی، پایبندی به موازین قانونی، می‌بایست به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد.

رئیس‌جمهور همچنین ضمن تأکید بر حمایت دستگاه‌های مسئول از آمرین به معروف، حجاب را مهم‌ترین توصیه و وصیت همه شهدای افتخارآفرین ایران اسلامی خواند و افزود: ضروری است شورای اجتماعی به عنوان مسئول، هماهنگی لازم را در بخش‌های مختلف ایجاد و با نظارت بر اجرای قانون زمینه حفظ امنیت اجتماعی را فراهم کند.

رئیسی با تبریک میلاد مسعود حضرت ولی‌عصر(عج) و نیز با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان، گفت: تردید نداریم زنان و دختران افتخارآفرین و تربیت شده در مکتب انقلاب اسلامی، خود بیشترین همراهی را در رعایت و احترام به قانون خواهند داشت.

در این جلسه همچنین مقرر شد شورای اجتماعی کشور تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از قبیل طلاق و اعتیاد را در دستور کار جدی قرار داده و نتایج اقدامات صورت گرفته را به صورت مستمر گزارش کند.

در ابتدای این جلسه دبیر شورای اجتماعی کشور گزارشی از اقدامات به عمل آمده دبیرخانه این شورا ارائه کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
شهادت ۲۲ دانشجو و دانش آموخته دانشگاه‌های هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم
سکونت در مسکن استیجاری با فرزندآوری
ارائه کارنامه مهارتی و فرهنگی به دانشجویان از مهر امسال
قلعه‌نویی در برزخ تعیین ترکیب تیم ملی مقابل روسیه
واکنش وزارت بهداشت به دریافت «پول زور» از بیماران
پیروزی سخت والیبال ایران مقابل اندونزی
ترورهای اسرائیل، زنجیره فرماندهی حماس را از بین نبرد
نامه سپاه به مردم آمریکا برای تبیین شکست‌های این کشور تهیه شد
سجاد زبرجدی هنوز حواسش هست
ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مقابله با تحریم هوایی دارد
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
علیه نتانیاهو شکایت می‌کنم
تشریح بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ
بارش پاییزی و کاهش دمای گسترده در راه است
تولید دارو در تهران زیر سایه نوسانات ارز
ممنوعیت پروازهای ایران مصداق قلدری آمریکاست
«تورم صفر» برای ۶ ماه آینده اقلام اساسی در تهران اجرا می‌شود
کاروان ایران با کوراش دوباره طلایی شد
هزینه اجاره سوپرنفتکش‌ها ۱۲ برابر شد/ گازوئیل اروپا به رکورد تاریخی ۲.۲۳ یورو رسید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top