تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/12/22 - 12:05
کد خبر: 464322

امروز آخرین مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حذف برخی محدودیت‌ها جهت ثبت‌نام

امروز آخرین مهلت ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حذف برخی محدودیت‌ها جهت ثبت‌نام

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی این وزارتخانه تا ساعت ۲۴ امشب است و دیگر تمدید نمی‌شود، گفت: از روز گذشته محدودیت رشته تحصیلی برای افرادی که دو سال سابقه آموزشی و تربیتی دارند، حذف شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی این وزارتخانه تا ساعت ۲۴ امشب است و دیگر تمدید نمی‌شود، گفت: از روز گذشته محدودیت رشته تحصیلی برای افرادی که دو سال سابقه آموزشی و تربیتی دارند، حذف شده است.

صادق ستاری‌فرد در آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره علمی پژوهشی فرهنگیان که در ساختمان مرکزی وزرات آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه تا امروز ۴۷۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزگاری ثبت نام کردند که نسبت به سال گذشته که ۱۶۰ هزار نفر بودند، رشد قابل توجهی داشته، گفت: هدف ما رقابت‌پذیری بیشتر و جذب بهترین معلمان است و به این هدف رسیده‌ایم.

وی افزود: از روز گذشته محدودیت رشته‌ها برای برخی افراد که سابقه فعالیت آموزشی و تربیتی دارند، حذف شد و این امکان را فراهم می‌کند که همه کسانی که در ساحت‌های آموزشی تربیتی فعالیت کرده‌اند، بتوانند در آزمون شرکت کنند. دارندگان حداقل دو سال سابقه بدون توجه به رشته تحصیلی صرفا با مدرک کارشناسی می‌توانند در آزمون ثبت نام کرده و شرکت کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه گروه اول معلمان دارالقرآن‌ها هستند، دوم معلمانی که سال‌ها در آموزش و پرورش بوده‌اند مانند خرید خدماتی‌ها، حق التدریسی‌ها و معلمان مدارس غیردولتی و گروه چهارم مربیان مهدهای کودک و پیش دبستانی، گروه پنجم نیز همه کسانی که سابقه فعالیت در موسسات آموزشی و فرهنگی و تربیتی دارند با ارائه هر مدرک کارشناسی می‌توانند در آزمون شرکت کنند.

ستاری‌فرد ادامه داد: امرزو آخرین مهلت ثبت نام است و دیگر تمدید نمی‌شود و درخواست می‌کنیم داوطلبان تا ساعت ۲۴ ثبت نام کنند. آزمون استخدامی ۸ اردیبهشت سال آتی برگزار می‌شود. منابع آزمونی هم اعلام شده و از سردرگمی افراد جلوگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه آزمون دبیری هم بعد از آزمون آموزگاری برگزار می‌شود، عنوان کرد: بخشی از نیاز آموزش و پرورش از طریق آزمون مرتفع می‌شود. برای جبران نیاز سال آینده هم از طریق دانشگاه فرهنگیان و هم آزمون استخدامی اقدام می‌کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش افزود: پیشنهاد ما برای آزمون سراسری دانشگاه فرهنگیان ۳۰ هزار سهمیه است. به دنبال آن هستیم همه نیاز به نیروی انسانی از طریق دانشگاه فرهنگیان تامین شود. سال گذشته ۲۵ هزار نفر جذب شده بود و در تلاشیم با موافقت سازمان اداری استخدامی سهمیه ۳۰ هزار نفری بگیریم.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه‌هایی داریم و قرار شده دانشگاه فرهنگیان با سایر دانشگاه‌ها همکاری‌هایی برای تامین معلم داشته باشد، گفت: مقدمات کار فراهم شده و برخی دانشگاه‌های تراز برای برخی رشته‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top