تاریخ انتشار: جمعه 1401/12/26 - 10:47
کد خبر: 464783

تأکید رئیس‌ جمهور بر حضور نخبگان در کنار هر مسئول ارشد استانی

تأکید رئیس‌ جمهور بر حضور نخبگان در کنار هر مسئول ارشد استانی

دستیار رئیس‌‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت با اشاره به تأکید رئیس‌ جمهور بر حضور نخبگان در در کنار هر مسئول ارشد استانی گفت: اگر کارها را به‌عهده مردم بگذاریم، آنها بهترین تصمیم‌ها را خواهند گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیداحمد عبودتیان عصر دیروز در جلسه با فرمانداران و مدیران جوان گام دوم انقلاب با تأکید بر اینکه ما باید تلاش کنیم کارها را به مردم بسپاریم، اظهار داشت: اگر کارها را به‌عهده مردم بگذاریم، مردم بهترین تصمیم‌ها را خواهند گرفت و خودشان مراقب هستند که رانتی در دستگاه‌ها ایجاد نشود.

وی  با اشاره به لزوم حضور مردم در تصمیم‌سازی‌ها افزود: تأکید مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت جوانان در کارها این است که جوان منفعت مادی خود را در نظر نمی‌گیرد و بی‌محابا در امور پیش می‌رود.

دستیار رئیس‌‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت  عنوان کرد: ‌ما باید اقشار مختلف مردم را در تمام حوزه‌هایی که تخصص دارند پای کار آوریم و آن‌ها را به رسمیت بشناسیم.

وی بیان کرد: دستاوردهای دولت، زیرساخت‌های ایجادشده و یا تسهیلاتی که پرداخت شده است باید با یک بیان قوی روایت شود تا مردم در جریان امور قرار بگیرند.

عبودتیان با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر حضور نخبگان در قالب اتاق‌های اندیشه‌ورزی در کنار هر مسئول ارشد شهرستانی، گفت: عزم خوبی در استان لرستان برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب ایجاد شده و از نشانه‌های روشن این عزم انتصاب مدیران جوانی است که دانش فنی کار را نیز دارند.

دستیار رئیس‌‌جمهور در امر مردمی‌سازی دولت تصریح کرد: دولت در استان لرستان این عزم را دارد که هم از تجربه پیشکسوتان استفاده کند و هم با همت، شجاعت و پرکاری جوانان کار را جلو ببرد.

عبودتیان اظهار داشت: جوانان دیگری هم باید به کمک مدیران جوان بیایند تا شعار اصلی دولت سیزدهم که بحث مردمی‌سازی است تحقق یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top