تاریخ انتشار: شنبه 1402/01/05 - 16:06
کد خبر: 465414

آمریکا به دنبال اشغال غیرقانونی خاک سوریه است

 آمریکا به دنبال اشغال غیرقانونی خاک سوریه است

سخنگوی شورای عالی امنیت ملی کشورمان به اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص مشارکت ایران در حمله به پایگاه‌های غیرقانونی این کشور در سوریه واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» کیوان خسروی سخنگوی شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص مشارکت ایران در حمله به پایگاه‌های غیر قانونی این کشور در سوریه گفت: آمریکا تلاش دارد با فرافکنی و فرار از تبعاتی که اشغال غیرقانونی بخشی از خاک سوریه متوجه نیروهای نظامی این کشور می‌کند، اتهاماتی را متوجه ایران نماید که واقعیت ندارد.

وی خاطر نشان کرد: واشینگتن نمی‌تواند با ایجاد بحران‌های تصنعی و دروغ‌پردازی، مقابله‌ی طبیعی و قانونی کشورهای اشغال شده با نیروهای نظامی آمریکا را به کشورهای دیگر منتسب کند.

سخنگوی شورای عالی امنیت ملی افزود: ایران برای مقابله با تروریسم وابسته و ایجاد امنیت پایدار در سوریه، هزینه‌های زیادی را متحمل شده و با هر گونه اقدامی که ثبات در این کشور را با مخاطره روبرو کند، مخالف بوده و با آن مقابله می‌کند.

خسروی در ادامه به نقش آمریکا در ایجاد و حمایت از داعش به عنوان ابزار نیابتی برای پیگیری اهداف سیاسی در سوریه و عراق اشاره کرد و گفت: طی دو روز گذشته نیز بالگردهای آمریکایی با چندین سورتی پرواز با هدف توسعه بی ثباتی در سوریه اقدام به جابجایی تروریست‌های داعشی در خاک این کشور کرده اند که باید در قبال آن پاسخگو باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هر گونه بهانه گیری برای حمله به پایگاه‌هایی که با درخواست دولت سوریه برای مقابله با تروریسم و عوامل داعش در خاک این کشور ایجاد شده، بدون درنگ با پاسخ متقابل روبرو خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور اصفهان نطنز اعلام شد
انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم
مهاجرانی: بررسی بحران آب با دستور رئیس‌ جمهور به دانشگاه‌ها واگذار شد
بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد
ثبت نخستین پیوند موفق همزمان قلب و ریه در کشور
تفریحات آبی در قشم و کیش تا اطلاع ثانوی ممنوع است
واکنش امید به اعتراض دانشجویان درباره غذا و خوابگاه دانشگاه تهران
مهاجرانی: استعفای برخی وزرا را به شدت تکذیب می‌کنم
قالیباف: حکمرانی مهمترین چالش کشور است
۲۲ مدل خدمت در شهربانوها ارائه می‌شود
لاریجانی: کلیه موانع اجرایی کریدور شمال جنوب برطرف خواهد شد
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در شمال
عراقچی وارد مسکو شد
خضریان: تصاحب ایران‌خودرو توسط کروز در حال تکمیل است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top