تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/01/08 - 16:56
کد خبر: 465556

سخنگوی شورای ائتلاف:

حقوق فرهنگیان را پیگیری می‌کنیم

حقوق فرهنگیان را پیگیری می‌کنیم

سخنگوی شورای ائتلاف گفت: از طریق نمایندگان مجلس که با نام ائتلاف نماینده شده‌اند به جدیت پیگیری می‌کنیم تا تمام تلاش خود را در قبال حل کامل مشکل فرهنگیان تا رسیدن به نتیجه مطلوب انجام دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، امیرابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به پیگیری حقوق فرهنگیان گفت: ما به عنوان جریان سیاسی که همیشه تلاش کرده ایم به صورت منطقی ازدولت حمایت کنیم نمی‌توانیم اهمال صورت گرفته در پایان سال ۱۴۰۱درقبال حقوق فرهنگیان رانادیده بگیریم لذا همانطور هم که رئیس جمهورمحترم که دستور پیگیری درقبال بانیان اهمال را داده اند، مانیز باقدردانی ازایشان و دقت نظرشان به نوبه خودپیگیری را رها نخواهیم کرد.

رسولی افزود: نمیشود دروقایع و اتفاقات مهم کشور دائما ازقشر فرهنگیان ونقش و جایگاهشان حرف بزنیم اما در عمل در واکنش به پایمال شدن حق آنها سکوت کنیم. فرهنگیان همیشه بی‌توقع درکنار انقلاب بوده و هستند اما احترام در شعار باید درعمل هم خود را نشان دهد.

سخنگوی شورای ائتلاف خاطرنشان کرد: گرچه ائتلاف درامور اجرایی دخالتی ندارد اما نمی‌توانیم درقبال نارضایتی مردم ونیروهای انقلاب بی تفاوت باشیم. نمی‌شود فقط زمان انتخابات به فکر فرهنگیان بیفتیم اما در مشکلات آنها کنارشان نباشیم. پیگیری ائتلاف کمترین وظیفه درقبال همه مجاهدت‌های این قشرموثر و خدوم است.

وی افزود: اگر اختلاف اجرایی دربین ارکان دولت وجود دارد طبیعی‌ست اما نباید مردم تاوان آن رابدهند.

سخنگوی شورای ائتلاف بابیان اینکه وزیرآموزش پرورش باید مقتدرانه حامی حقوق فرهنگیان باشد گفت: آقای نوری مشکل پرداخت حقوق و اجرای قانون رتبه بندی را فراتر از سازمان برنامه باید دنبال کند و از ارکان اصلی دولت کمک بگیرد تا شاهد این اتفاقات دشمن شادکن نباشیم.

رسولی در پایان گفت: گرچه از تلاشهای مجدانه رئیس مجلس و برخی نمایندگان در روزهای پایانی سال برای حل مشکل  مطلعیم اما شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ازطریق نمایندگان مجلس که با نام ائتلاف نماینده شده اند به جدیت می‌خواهد تا تمام تلاش خود درقبال حل کامل مشکل فرهنگیان تا رسیدن به نتیجه مطلوب انجام دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top