تاریخ انتشار: شنبه 1402/01/19 - 07:52
کد خبر: 466349

۱۱ مرحله ثبت نام در نوبت دوم کنکور

 ۱۱ مرحله ثبت نام در نوبت دوم کنکور

۱۱ مرحله ثبت نام در نوبت دوم آزمون سراسری تیر ماه ۱۴۰۲ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، 11 مرحله ثبت نام در نوبت دوم آزمون سراسری تیر ماه ۱۴۰۲ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

در مرحله اول ثبت نام برای شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری تیر ماه ۱۴۰۲، داوطلبان باید کد سوابق تحصیلی ۱۹ رقمی را از سایت وزارت آموزش و پرورش دریافت کنند.

در مرحله دوم دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام باید از روی سایت اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور صورت بگیرد و داوطلبان موظف هستند شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنما را بطور کامل مطالعه کنند.

در مرحله سوم داوطلبان باید سریال ثبت نام را به تعداد گروه آزمایشی و گروه علاقه‌مندی (هنر و زبان‌های خارجی) را از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور دریافت نمایند و هزینه خرید آن را پرداخت کنند. در مرحله چهارم داوطلبان باید با ورود به سایت سنجش آموزش کشور و سامانه آزمون سراسری ۱۴۰۲ نسبت به ثبت نام اقدام کنند. در واقع داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ (دی ماه ۱۴۰۱) با استفاده از کد ملی و رمز دریافتی از طریق پیامک سازمان سنجش می‌توانند ثبت نام خود را در نوبت دوم نیز انجام بدهند و در مرحله بعد داوطلبان باید صفحه عضویت در سامانه آزمون سراسری ۱۴۰۲ را تکمیل کنند و متقاضیان جدید نیز در این صفحه وارد و به ثبت نام خود اقدام نمایند.

بارگذاری عکس جدید متقاضیان با فرمت مشخص در صفحه تصویر کاربر مرحله پنجم ثبت نام است که متقاضیان جدید باید برای شرکت در این آزمون نسبت به بارگذاری این عکس اقدام نمایند. در مرحله ششم ثبت نام بندهای مربوط به اطلاعات هویتی متقاضیان نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ باید تکمیل شود.

همچنین وارد کردن اطلاعات مربوط به نوع نظام آموزش تحصیلی داوطلب همراه با کد سوابق تحصیلی ۱۹ رقمی دریافت شده از درگاه وزارت آموزش و پرورش ضروری است و در گام هفتم ثبت نام درج کد سابقه تحصیلی دیپلم و کد سابقه تحصیلی پیش دانشگاهی برای فارغ التحصیلان نظام سالی واحدی الزامی عنوان شده است. همچنین عنوان مدرک تحصیلی، کد دانش آموزی و معدل کل باید از سوی داوطلب درج شود.

انتخاب گروه آزمایشی اصلی از سوی داوطلب در صفحه مربوط به اطلاعات آزمون از دیگر مرحله ثبت نام در کنکور است که داوطلب باید گروه آزمایشی مورد علاقه خود را انتخاب کند و عدم امکان تغییر گروه آزمایشی اصلی و گروه علاقمندی برای همه داوطلبان پس از پایان زمان ثبت نام ذکر شده است. در مرحله نهم ثبت نام نوع سهمیه‌ها مشخص شده است و در صورت انتخاب سهمیه غیر از سهمیه مناطق داشتن مدرک مورد نیاز و کدهای دریافتی از ارگان‌های مربوطه ضروری است. همچنین اطلاعات مورد نیاز برای متقاضیان استفاده از سهمیه ایثارگران غیر از سهمیه مناطق باید تکمیل شود.

در مرحله دهم ثبت نام داوطلبان کنکور باید در خصوص عدم معلولیت یا معلولیت و نوع آن اطلاعات خود را در صفحه اطلاعات تکمیلی مشخص کنند و در نهایت داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ در مرحله پایانی و یازدهم لازم است ثبت نام باید خلاصه پرونده ثبت نام را مشاهده کرده و در صورت صحیح بودن این اطلاعات را تایید کنند.

به گزارش ایسنا، ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ (نوبت دوم) برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از سه شنبه ۱۵ فروردین ماه منحصرا از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد و داوطلبان تا روز دوشنبه ۲۱ فروردین فرصت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کنشگر واقعی منتظر بودجه و ابلاغیه نیست/ خودجوشی را از شهدا یاد بگیریم
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
چین در همکاری با ایران از ترامپ سرپیچی می‌کند
در جلسه اخیر رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
کشف ۳۶ مزرعه و ۷۱۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان تهران
۴ ویزیت اولیه پزشک خانواده رایگان است
البوسعیدی با عراقچی دیدار کرد
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
پنتاگون شمار زخمی‌هایش در تجاوز به ایران را ۶۰ نفر افزایش داد
تاکنون تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
تامین گاز از ترکمنستان و روسیه؛ دو مسیر برای مدیریت ناترازی انرژی
مدافع استقلال به چادرملو پیوست
تصمیم فوری تارتار پس از باخت به تراکتور
صعود دو پله‌ای تیم ملی والیبال زنان در رنکینگ جهانی
دروغ‌گویی تازه ترامپ درباره ایران
راه اندازی مرکز درمان سرطان برای نیروهای مسلح
پروازهای ایران و افغانستان افزایش می‌یابد
رهبر انصارالله یمن: صهیونیزم امت اسلامی را هدف قرار داده است
صادق: ارتباطات حمل‌ونقلی با همسایگان در جنگ حیاتی بود
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
بهره‌برداری ۲ پروژه صنعتی در اصفهان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون یورویی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top