تاریخ انتشار: شنبه 1402/01/19 - 08:34
کد خبر: 466362

درآمد چهار میلیون دلاری دانشگاه علوم پزشکی تهران از جذب دانشجو

درآمد چهار میلیون دلاری دانشگاه علوم پزشکی تهران از جذب دانشجو

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران درآمد حاصل از دانشجویان بین‌الملل در سال ۱۴۰۰ را چهار میلیون و ۲۰۰ هزار دلار و در سال ۱۴۰۱ بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار دلار اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدحسین آیتی معاون بین‌الملل دانشگاه در حاشیه دیدوبازدید نوروزی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره عملکرد حوزه بین‌الملل دانشگاه در سال ۱۴۰۱ توضیح داد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، افتتاح دانشگاه سبطین در شهر کربلا را به‌عنوان اولین شعبه بین‌الملل دانشگاه، اتفاقی بزرگ و تاریخی خواند و گفت: در این دانشگاه توانستیم در سه رشته پزشکی، پرستاری و فیزیوتراپی موفق به جذب ۲۰۷ دانشجو شویم.

وی جذب دانشجویان بین‌الملل در سال ۱۴۰۱ را نیز موفقیت آمیز دانست و افزود: در سال گذشته توانستیم در مجموع دو ترم مهر و بهمن حدود ۳۸۰ دانشجوی بین‌الملل جدید را جذب کنیم.

آیتی درآمد حاصل از دانشجویان بین‌الملل در سال ۱۴۰۰ را چهار میلیون و ۲۰۰ هزار دلار و در سال ۱۴۰۱ بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار دلار اعلام کرد و این افزایش درآمد را از دیگر موفقیت‌های حوزه بین‌الملل دانشگاه دانست.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در حوزه رتبه‌بندی بین‌المللی در سال ۱۴۰۱، حدود ۱۰۰ پله در رتبه‌بندی شانگهای ارتقا رتبه داشته‌ایم، همچنین در روزهای پایانی سال، دانشگاه به ارتقای چشمگیری در جایگاه جهانی در حوزه علوم زیستی، داروسازی، آناتومی و فیزیولوژی، و پزشکی در رتبه‌بندی QS نائل آمد.

وی با اشاره به برنامه‌های حوزه بین‌الملل دانشگاه در سال ۱۴۰۲ گفت: ان‌شاءالله مسیر شعبه‌ بین‌الملل دانشگاه را با عنایت خداوند متعال و باقوت و قدرت گسترش خواهیم داد و تعداد رشته‌های دانشگاه سبطین را از ۳ به ۸ رشته افزایش خواهیم داد.

آیتی افزود در حوزه روابط بین‌الملل با توجه به سیاست‌های دولت و تأکید بر ارتباط با کشورهای همسایه برنامه‌های خوبی در سال جدید خواهیم داشت، که از جمله می‌توان به نهایی شدن تفاهم‌نامه دانشگاه برای عرضه ۲۰۰ دوره کوتاه مدت در پلتفرم Healthvarsity در مشارکت با مجموعه Thumbay در امارات در اردیبهشت ماه جاری اشاره کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج آزمون جذب قضات سازمان قضایی نیروهای مسلح اعلام شد
چرا سید حسن نصرالله جان خود را فدای غزه و فلسطین کرد؟
قانون رتبه بندی معلمان به صورت شایسته اجرا نشد
اطلاعیه شعام درباره برخی اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
نخستین عرضه «خانه‌ریز» در مهرماه با قیمت‌های جدید آغاز می‌شود
تفاوت برج تقطیر و دستگاه تقطیر چیست؟ بررسی کاربرد، انواع و نحوه عملکرد
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
هشدار کارشناسان دکوراسیون؛ ۵ نشانه تخت خواب بی کیفیت که خریداران متوجه آن نمیشوند
نتایج نهایی آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی اعلام شد
قیمت واکسن آنفلوانزا کاهش یافت
بیانیه فرهنگستان علوم پزشکی درباره وضعیت بحرانی باروری
اتحادیه اروپا درباره بحران قیمت انرژی در پی جنگ علیه ایران هشدار داد
دشمن می‌خواهد فضا را برای دانشجویان غیرایرانی ناامن جلوه دهد
نقشه راه اخذ پذیرش و ویزا؛ اهمیت دقت در ترجمه رسمی به آلمانی، ایتالیایی و ترکی استانبولی
بی‌نظمی و عدم حضور اساتید غیر قابل اغماض است
انتقاد سازمان ملل از حرکت نتانیاهو در مجمع عمومی
قبل از خرید جرثقیل سقفی در اصفهان به چه نکاتی توجه کنیم؟
آیین اهتزاز پرچم در دانشگاه‌های سراسر کشور برپا می شود
قیمت انجام پروژه های دانشجویی + مقایسه سایت های معتبر(معرفی)
برای انتخاب بروکر فارکس به چه معیارهایی توجه کنیم؟
آخرین اخبار مهم برای دانشجویان وکیل
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top