تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/01/27 - 20:53
کد خبر: 467182

تایید شد؛ خداحافظی تلخ استقلال با لیگ قهرمانان آسیا

تایید شد؛ خداحافظی تلخ استقلال با لیگ قهرمانان آسیا

مدیران استقلال در تلاش بودند تا کنفدراسیون فوتبال آسیا را متقاعد کنند که بدهی به خاطر برخی مشکلات تحریمی پرداخت نشده اما از ابتدا هم مشخص بود که چنین توجیهی مورد قبول AfC قرار نخواهد گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از همشهری آنلاین،  بعد از پایان مهلت بارگذاری مدارک تعیین تکلیف باشگاه استقلال با طلبکاران خارجی و داخلی خود از جمله مطالبات آندره‌آ استراماچونی در روز ۱۱ فروردین‌ماه ، رسانه‌ها از حذف رسمی استقلال از لیگ قهرمانان آسیا خبر دادند. موضوعی که با توجه به فرجه مشخص شده برای تکمیل مدارک کاملا بدیهی بود.

با گذشت زمان و پیش رفتن ماجراهای مربوط به باشگاه استقلال اما مسئولان این باشگاه اظهارنظرهایی داشتند که حذف استقلال از آسیا هنوز قطعی نشده و فرصت هایی وجود دارد. مدیران استقلال در تلاش بودند تا کنفدراسیون فوتبال آسیا را متقاعد کنند که بدهی به خاطر برخی مشکلات تحریمی پرداخت نشده اما از ابتدا هم مشخص بود که چنین توجیهی مورد قبول AfC قرار نخواهد گرفت.

برای پیگیری اتفاقات مربوط به استقلال و پرسپولیس امروز جلسه ای در مجلس با حضور مهدی تاج، حجت کریمی و رضا درویش برگزار شد. مهم ترین موضوع این جلسه به حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا اختصاص داشت و بعد از بررسی های صورت گرفته، محمدمهدی فروردین رییس فراکسیون ورزش مجلس در مصاحبه ای آب پاکی را روی دست هواداران و همچنین مسئولان باشگاه استقلال ریخت.

فروردین در این خصوص گفت:‌ «در بحث حضور استقلال در آسیا آنطور که دوستان اشاره می‌کردند امیدهایی هست، باید بگویم طبق توضیحات ایشان امسال دیگر امیدی نیست. امیدواریم برای آینده بررسی دقیق تری شود و مکانیزم مشخصی ایجاد شود تا شاهد این داستان‌ها نباشیم.»

مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال هم در پایان جلسه امروز صحبت‌های فروردین را به شکل دیگری تایید کرد: « استقلال به زعم من مشکلاتش پیچیده است؛ آن تاریخ ۳۱ خرداد که می‌گویند تاریخی است که حذف را اعلام می‌کنند. زمان اعلام آن زمان است. البته من این اتفاقات را متوجه کسی نمی‌دانم؛ کار بسیار خوبی که آقای کریمی و دیگران می‌کنند جلوی ضررهای بیشتر را می‌گیرند.»

حجت کریمی سرپرست باشگاه استقلال نیز صحبت‌هایی انجام داد. او اگرچه بازهم خبر رسمی حذف استقلال از لیگ قهرمانان نداد اما بسیار ناامید صحبت کرد: «از نمایندگان مجلس بابت برگزاری این جلسه تشکر می‌کنم. بیشتر هم به خاطر قضیه استقلال و نگرانی هواداران بود. یکسری کارهایی که باید انجام می‌شد،‌انجام نشده و زمان خورده و این اتفاق افتاده و تا الان طول کشید. بیشتر آن بدهی ها از چندین سال قبل است. الان هم بررسی می‌کنیم. بارگذاری ها را انجام می‌دهیم و هر اتفاقی بیفتد، اعلام می‌کنیم.»

با این تفاسیر مسئولان دخیل در ماجرای دریافت مجوز حرفه‌ای حضور استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۴ را امری محال می‌دانند و بسیار بعید است کنفدراسیون فوتبال آسیا بر اساس ادعاهای مسئولان باشگاه بخواهد تصمیمی بگیرد که با استانداردهای خود تطبیق ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top