تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/02/05 - 13:01
کد خبر: 468085

اخطار پلمب رستوران‌ سلبتریتی‌‌ها به‌دلیل کشف حجاب +اسامی

اخطار پلمب رستوران‌ سلبتریتی‌‌ها به‌دلیل کشف حجاب +اسامی

در پی اجرای طرح عفاف و حجاب، اداره اماکن به واحدهای صنفی، رستوران‌ها و مجتمع‌ها در پی کشف حجاب تذکر و اخطار پلمب داده است که در صورت عدم تمکین پلمب خواهند شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، طرح برخورد با کشف حجاب از ۲۶ فروردین در سه حوزه خودرو ، معابر و اماکن به مرحله اجرا در آمده است.

در حوزه صنوف در خصوص کشف حجاب و رفتار خارج از شؤونات اسلامی ابتدا به آنها تذکر و اخطار پلمب داده شده و در صورت عدم تمکین پلمب خواهند شد که این موضوع شامل باغ تالارها، رستوران‌ها و مراکز بزرگ هم خواهد شد.

ارائه تذکر و صدور هشدار پلمب شامل تمام واحدهای صنفی شده که کشف حجاب در آنها صورت گرفته‌است؛ چه اصناف افراد معمولی جامعه چه واحدهایی که مالکیت یا مدیریت آنها متعلق به افراد مشهور از جمله هنرمند، بازیگر، ورزشکار یا سلبریتی باشد چرا که پلیس در اجرای قانون هیچ تفاوتی بین افراد قائل نیست.

از جمله واحد‌های صنفی و رستوران‌هایی که در روزهای اخیر در پی کشف حجاب تذکر و اخطار پلمب گرفته است می توان به رستوران‌ معروف تنفوراور مربوط به علی دایی در کامرانیه اشاره کرد؛ همچنین رستوران نامبر6 متعلق به بستگان درجه یک کریم باقری، رستوران هیچ مربوط به بهاره رهنما ،رستوران باب البحر مربوط به علیرضا منصوریان، کافه لوتک و رستوران کساب محمد رضا گلزار، از جمله واحدهای صنفی هستند که به علت کشف حجاب اخطار پلمب برای آنها صادر شده است.

شنیده‌ها حاکی از آن است که اخطار پلمب پلیس اماکن برای واحد‌های صنفی متعلق به وزارتخانه جهاد کشاورزی نیز صادر شده است.

در این بین اداره اماکن به سراغ پاساژها و مجتمع های تجاری هم رفته و با توجه به شرایط موجود در آنها به هیات مدیره مجتمع ها تذکر داده است؛ در این بین اخبار واصله حاکی از آن است که به مجتمع تجاری اوپال، تذکرات متعددی در خصوص کشف حجاب در آن صادر شده که در صورت بی توجهی هیات مدیره، احتمال تعطیلی آن مجتمع متصور است.

گفتنی است اخبار و مشاهدات عینی حکایت از این دارد که اداره اماکن به علت کشف حجاب، تعدادی از واحد‌های صنفی کاخ موزه سعدآباد پلمب کرده است و در این بین هیچ فرقی بین پلمب واحدهای متخلف وابسته به میراث فرهنگی با واحدهای دیگری همچون واحد‌های شخصی نیست؛چراکه نصب بنر بر روی واحد‌های صنفی متخلف نشان از برخورد پلیس با این موضوع دارد؛ چنانکه در خیابان شریعتی، مطهری و شهدای ناجا چند داروخانه از جمله حنا بقایی، دکتر سبحانی، دکتر بابک و دکتر مصباحی به دنبال کشف حجاب کارمندانش پلمب و بنر مربوطه بر روی داروخانه‌ها نصب شده است.

لازم به ذکر است در هفته گذشته خبر پلمب رستوران قلعه نویی به نام باکارالانژ در ونک به علت کشف حجاب خبرساز شده بود که این رویه نشان می‌دهد که پلیس اماکن در برخورد با جرایم هیچ تفاوتی بین افراد عادی و مشهور قائل نیست.

گفتنی است مخاطبان خبرگزاری فارس با درج پویش های متعددی در فارس من، برخورد با بدحجابی و کشف حجاب در اماکن و مجتمع های تجاری و رستوران ها را از مسؤولان خواستار شده بودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انهدام باقیمانده تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان توسط سپاه
انهدام پهپاد MQ۹ در آسمان هرمزگان توسط سپاه
قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
بدهی آمریکا تا سال ۲۰۲۸ از ۱۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی عبور می‌کند
بازگشت زائران در دو روز اوج/ آماده‌باش ۱۳۰۰ اتوبوس
امام‌جمعه موقت جاسک: معطلی مردم در صف‌های بنزین مصداق حق‌الناس است
امام جمعه ایرانشهر: هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت است
بی‌نیاز: با ایستادگی و مقاومت برابر دشمن، وعده نصرت الهی محقق خواهد شد
در اقدامی کم سابقه طی ۱۶ سال گذشته ۳ مجرم در آمریکا اعدام شدند
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top