تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/02/05 - 14:36
کد خبر: 468101

امیرعبداللهیان راهی مسقط شد

امیرعبداللهیان راهی مسقط شد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات عمان و در پاسخ به دعوت همتای عمانی در رأس هیأتی عازم مسقط شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رأس هیأتی و به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات عمان و درپاسخ به دعوت «بدر بن حمد البوسعیدی» دقایقی قبل تهران را به مقصد مسقط ترک کرد.

موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه و مسائل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی محور گفت‌وگوهای امیرعبداللهیان در سفر به عمان است.

این سومین سفر امیرعبداللهیان به مسقط پس از تصدی وزارت امور خارجه است.امیرعبداللهیان ۲۰ دی ماه ۱۴۰۰ به مسقط و پس از آن به دوحه سفر کرد و با همتای عمانی دیدار و گفت‌وگو کرد.رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران  ششم دی ماه ۱۴۰۱ نیز در رأس هیأتی به مسقط پایتخت عمان سفر کرد. حسین امیرعبداللهیان دوم خرداد ماه ۱۴۰۱ نیز آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در سفر یک روزه به مسقط را همراهی کرد و در حاشیه این سفر با همتای عمانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزرای خارجه ایران و عمان ۲۸ فروردین ماه در گفت‌وگویی تلفنی درباره مناسبات د‌‌وجانبه و پرونده‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین قرار است پس از عمان سفری به لبنان نیز داشته باشد. رسانه‌های لبنانی در این باره اعلام کردند که وزیر امور خارجه ایران در این سفر قرار است  با «نبیه بری» رئیس پارلمان، «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور و «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان دیدار کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکا متعهد به آزادسازی منابع بلوکه و جبران خسارات شده است
تبریک حزب‌الله به ایران بابت تحقق «دستاورد بزرگ» آتش‌بس فراگیر
تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود
مقاومت از میدان انقلاب تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم به پیروزی رسید
تنفس بگیرید و دوباره حمله کنید
پوستر بازی تیم ملی در مقابل نیوزیلند منتشر شد
جدال پویا اسدی و بیژنی در وزن ۵۵ کیلوگرم
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مساجد دانشگاه‌ها +جزئیات
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top