تاریخ انتشار: شنبه 1402/02/09 - 13:10
کد خبر: 468496

آخرین خبر از جراحی بازیگر مطرح در بیمارستان/ برایم دعا کنید

آخرین خبر از جراحی بازیگر مطرح در بیمارستان/ برایم دعا کنید

محمد فیلی ـ هنرمند پیشکسوت کشورمان ـ که مدتی است در بیمارستان بستری است، گفت: امروز به امید خدا جراحی می‌شوم. از مردمی که عاشقانه دوستشان دارم می‌خواهم برایم دعا کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، محمد فیلی، بازیگر باسابقه سینما، تئاتر و تلویزیون حال عمومی‌اش را خوب توصیف کرد و گفت: خدا را شکر حالم خوب است اما امروز قرار است تا چند ساعت دیگر از ناحیه سر جراحی شوم. تشخیص پزشکان عارضه مغزی بوده که امیدوارم با عمل جراحی حالم کامل خوب شود و دوباره در کنار مردم باشم. ما سالم نیستیم، آنقدر در کارها به سرمان ضربه خورده است که حد و حساب ندارد.

او در پاسخ به اینکه مشغول کار بودید که این مشکل برایتان پیش آمد؟ بیان کرد: من در مرکز شیراز مشغول کار بودم که این مشکل برایم پیش آمد. ان‌شاءالله و به یاری خداوند مساله حل شود. اما چیزی که باعث تاسفم است، این است که علیرغم اینکه ما تهیه‌کنندگان بزرگ و صاحب‌نامی داریم، اما این افراد مدت‌هاست کار نمی‌کنند و متاسفانه افرادی را وارد کرده‌اند که چندان وارد نیستند و اصلاً تهیه‌کننده نیستند.

وقتی هم ما برایشان کار می‌کنیم مدت‌ها طول می‌کشد تا پولمان را بگیریم. چک می‌دهند اما پرداخت نمی‌کنند! ما که کاسب نیستیم پولمان نقد دستمان باشد اما اینطور هم که نمی‌شود کار کنیم و بعد از چند ماه پولمان را بگیریم. واقعاً انصاف نیست.

وی با گله‌مندی ادامه داد: خیلی از هنرمندان گرفتار این معضل هستند. به هر حال ما هم باید زندگی‌مان را اداره کنیم این طور نمی‌شود. امیدوارم مسوولان کمی فکر کنند. ما سریالی داشتیم که برای شب عید بود اما به یکسری ماجراهایی برخورد مثل نداشتن اسپانسر و مشکلات مالی دیگر که همه چیز برهم ریخت.

بازیگر سریال های «مختارنامه»، «روزی روزگاری»، «بانوی عمارت» و «گیلدخت» در ادامه صحبت‌هایش تاکید کرد: من عاشق مردم و کارم هستم ولی امیدوارم به‌زودی نسبت به حضور افراد ناوارد و نالایق که ارزش اسم تهیه‌کنندگی را نمی‌دانند رسیدگی شود و ما بتوانیم کارهای خوبی ارائه بدهیم. امیدوارم واقعا به این امر رسیدگی و نظارت شود. من مطمئنم شخص آقای جبلی هم دغدغه این ماجرا را دارد و تلاش می‌کند که این معضل را حل کنند. امیدوارم همه کمک کنند چراکه با حل این مشکل همه چیز درست می شود.

فیلی تاکید کرد: من به عشق مردم و حمایت‌های آنها زنده‌ام و تا وقتی زنده‌ام برایشان کار می‌کنم. امیدوارم همه سالم باشند و هیچ وقت بیمار نشوند. برای همه مردم خیر و سلامتی می‌خواهم. خواهش می کنم برای من هم دعا کنید.

این هنرمند در پایان گفت: تشکر ویژه ای از دکتر حسینی، وزیر بهداشت دارم که واقعاً مصرانه این مدت پیگیر مسائل من در بیمارستان بودند تا بتوانم حداقل از پس این مخارج سنگین بیمارستان بربیایم. همچنین از همه آنهایی که تا امروز در کنارم بودند تشکر و قدردانی می کنم. یاعلی.

محمد فیلی، بازیگر پیشکسوت کشور با بروز نشانه‌های بیماری و درد در ناحیه قفسه سینه در بیمارستان لاله تهران بستری شد و با تشخیص مشکل انسداد در شریان‌ها توسط پزشکان، این هنرمند تحت عمل جراحی آنژیو قلب قرار گرفت که خوشبختانه موفقیت آمیز بود و طبق تشخیص پزشکان با وجود عارضه مغزی این هنرمند امروز شنبه، نهم اردیبهشت ماه جراحی می شود.

محمد فیلی این روزها سریال «گیلدخت» را روی آنتن شبکه یک سیما دارد و مجموعه «رعد و برق» به کارگردانی بهروز افخمی و سریال در دست ساخت «سلمان فارسی» ساخته داود میرباقری از او در نوبت پخش است.

«روزی روزگاری»، «تفنگ سرپُر»، «مختارنامه»، «پرستاران»، «هشت و نیم دقیقه»، «دنگ و فنگ روزگار» و... و. از دیگر سریال های این هنرمند هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top