تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/02/10 - 08:21
کد خبر: 468589

ایران، در روزی که گذشت (۹ اردیبهشت ۱۴۰۲)

 ایران، در روزی که گذشت (۹ اردیبهشت ۱۴۰۲)

عناوین اخبار سراسر کشور در روزگذشته.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عناوین اخبار سراسر کشور در روزگذشته.

 ایران، در روزی که گذشت (۹ اردیبهشت ۱۴۰۲)

رهبر انقلاب در دیدار کارگران:
باید فرهنگ ثروت‌های بادآورده در کشور متوقف شود/ درآمد باید با کار ارتباط مستقیم داشته باشد.

اگر مسئولی جرات مقابله با مفسد داخلی را نداشته باشد، جرات مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهد داشت/ امید این است که دولت مردمی و مجلس انقلابی مبارزه با اژدهای هفت سر فساد را دنبال کنند.

اگر زندگی کارگر ارتقاء پیدا کند وضع کشور ارتقاء می یابد/جامعه کارگری اعتراض دارد اما با دشمن هم مرزبندی کرده است.

بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری است/ دستگاه‌های مسئول تولید کار بدانند که ایجاد اشتغال برای جامعه مهم است/مسئولین کشور باید برای جوانان تحصیلکرده‌ بیکار و جوانانی که نه دنبال تحصیل و نه دنبال کارند فکری بکنند.

 تولید، ستون اقتصاد کشور و کارگر ستون فقرات تولید است/ نباید بگذاریم این ستون فقرات تضعیف بشود.

 اگر کسی به یک کارگری ظلم بکند، در مورد اجرت او و دستمزد او ظلم بکند همه اعمال خیر او از بین می‌رود / اگر به غیر از دستمزد، مسئله‌ بیمه‌، بهداشت، سلامت خانوادگی و امنیت شغلی کارگر را فراهم نکنید، به او ظلم کرده‌اید.

 خیلی سعی کردند جامعه‌ کارگری را در مقابل نظام قرار بدهند، اما بخاطر هوشمندی کارگران، نتوانستند/همین الان دارند تلاش میکنند، حالا و در آینده هم به حول و قوه‌ الهی نخواهند توانست/ جامعه کارگری اعتراض دارد اما با دشمن هم مرزبندی کرده است.

رهبر انقلاب در دیدار رئیس‌جمهوری عراق: پیشرفت، سعادت، استقلال و اعتلای عراق برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است/گسترش همکاری‌های دو جانبه و اجرایی شدن توافق‌ها به نفع هر دو کشور است/حتی حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است.

رئیس بانک مرکزی: از این پس تخصیص ارز به واردکننده‌هایی که قبل از مرحلۀ تخصیص، از بازار آزاد ارز خریداری کنند ممنوع است.

صندوق بین‌المللی پول: دولت ایران کم‌خرج‌ترین دولت میان دولت‌های خاورمیانه در سال ۲۰۲۲ بوده است.

شاخص کل بورس با رشد ۷۳ هزار واحدی به عدد ۲ میلیون و ۴۳۸ هزار واحد رسید.

نماینده مردم تبریز که ادعای واگذاری ۷۵ خودروی شاسی‌بلند به نمایندگان مجلس در استیضاح قبلی وزیر صمت را مطرح کرده بود به دادستانی کل کشور احضار شد/سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان: ادعای علیرضابیگی کذب تشخیص داده شد.

پیکر شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در قم تشییع و در حرم حضرت معصومه (س)  به خاک سپرده شد.

وزارت بهداشت: موارد جدید ابتلا به کرونا: ۲۳۰ نفر؛ کل بیماران شناسایی‌شده: ۷۶۰۸۴۶۸ نفر؛ بهبودیافتگان: ۷۳۵۸۸۶۴ نفر؛ جان‌باختگان جدید: ۷۳۵۸۸۶۴ و مجموع فوت‌شدگان: ۱۴۶۰۹۷ تن

واژگونی یک دستگاه اتوبوس در آزادراه قزوین-زنجان، ۲۶ مصدوم و یک کشته برجای گذاشت.

محمدرضا پوریا سرپرست فدراسیون بدمینتون و رئیس کمیته قوانین و مقررات آسیا با ۳۴ رای به مدت ۴ سال به عنوان نایب رئیس آسیا انتخاب شد.

تیم ملی جودوی نابینایان و کم‌بینایان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا با کسب ۳ طلا و ۲ برنز به مقام قهرمانی رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top