تاریخ انتشار: 09 تیر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 470

عامل اصلی هدایت آشوب ها در سفارت انگلیس کیست؟

چند روز قبل8 نفر از کارمندان محلی در سفارت انگلیس که در اغتشاشات و آشوب‌های اخیر نقشی چشمگیر داشته‌اند با حکم قضایی توسط ماموران انتظامی دستگیر می شوند .که پنج نفر از آنان پس از طی مراحل قانونی به تازگی آزاد شدند. اما در میان سه نفر باقی مانده،یکی از خبرنگاران سابق پرس تی وی به نام آقای ک" نیز حضور داشته که پس از جداشدن از این شب.که ماهواره ای متعلق به جمهوری اسلامی، به عنوان کارمند در سفارت انگلیس مشغول به فعالیت شده و در جریان ناامنی های اخیر نقش به سزایی را در انتشار آشوب ها و مدیریت پشت پرده آن بر عهده می گیرد.

خبرنامه دانشجویان ایران:ازمیان بازداشت شدگان ایرانی شاغل در سفارت انگلیس چند نفر از آنها آزاد شده و تحقیقات از بقیه دستگیر شدگان در حال انجام است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از:جهان، چند روز قبل8 نفر از کارمندان محلی در سفارت انگلیس که در اغتشاشات و آشوب‌های اخیر نقشی چشمگیر داشته‌اند با حکم قضایی توسط ماموران انتظامی دستگیر می شوند .که پنج نفر از آنان پس از طی مراحل قانونی به تازگی آزاد شدند. اما در میان سه نفر باقی مانده،یکی از خبرنگاران سابق پرس تی وی به نام آقای ک" نیز حضور داشته که پس از جداشدن از این شب.که ماهواره ای متعلق به جمهوری اسلامی، به عنوان کارمند در سفارت انگلیس مشغول به فعالیت شده و در جریان ناامنی های اخیر نقش به سزایی را در انتشار آشوب ها و مدیریت پشت پرده آن بر عهده می گیرد.

هر چند این هشت نفر به عنوان عوامل اصلی سفارت انگلیس در شکل گیری و افزایش ناآرامی ها در خیابان های تهران دستگیر و به دست قانون سپرده شدند اما در این میان، اصلی ترین عامل و رابط سفارت انگلیس با اغتشاش گران و کسی که عامل به کارگیری این هشت نفر و مدیریت آنها در آشوب های خیابانی بوده است نه تنها دستگیر نشده بلکه به دلیل پوشش به ظاهر دیپلماتیک خود همچنان به فعالیت های ضد امنیتی و مخالف با قوانین جمهوری اسلامی در سفارت انگلیس ادامه می دهد.

این شخص، خانم م-م ازکارشناسان ارشد سفارت انگلیس است .که با وجود این.که ایرانی می باشد اما از جانب سفارت استعمارگر پیر حمایت همه جانبه ای را شاهد بوده و در نتیجه به عنوان یکی از دیپلمات های انگلیس درایران معرفی می شود و همین پوشش، سبب رهایی او از دست ماموران ایرانی و نهادهای متولی تامین امنیت کشور می گردد.

گفتنی است که خانم "م" در جریان دعوت از برخی شخصیت های سیاسی ایرانی به سفارت انگلیس در تهران و حمایت مادی و معنوی از آنها نقش به سزائی را داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top