تاریخ انتشار: شنبه 1402/02/23 - 13:22
کد خبر: 470030

کنگره تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی بین المللی می شود

کنگره تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی بین المللی می شود

معاون تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: کنگره تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی سال آینده و با شرکت کشورهای G۵ به شکل بین المللی برگزار خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، حمیدرضا خانکه در مراسم اختتامیه اولین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران (منطقه آمایشی ۱۰)، اعلام کرد: کنگره تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی، سال آینده به شکل بین المللی برگزار خواهد شد.

خانکه با اشاره به تشکیل مجمع G۵ که اخیرا با عضویت کشورهای منطقه ( کشورهای ایران، پاکستان، افغانستان، عراق و ازبکستان ) توسط سازمان جهانی بهداشت شکل گرفته، افزود: ان شاالله برای سال آینده، این کنگره با شرکت کشورهای G۵ ، و به شکل بین المللی برگزار خواهد شد.

وی درباره دومین قول خود به دانشجویان که با کمک کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی در وزارت بهداشت، محقق خواهد شد، گفت: دبیرخانه دائمی کنگره سالیانه تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران را در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تشکیل می دهیم و هر سال این کنگره را برگزار خواهیم کرد.

معاون تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با طرح سئوال از دانشجویان شرکت کننده در باره قدیمی ترین کشورهای دنیا گفت: «ایران» به عنوان قدیمی ترین کشور دنیا و بعد از آن، به ترتیب کشورهای «مصر» و «ویتنام» دارای قدیمی ترین تمدن در دنیا هستند. این کشورها تاریخ افتتاح ندارند، بلکه ایران، بیش از پنج هزار و ۷۰۰ سال، کشور مصر با بیش از پنج هزار و ۳۰۰ سال و ویتنام با حدود سه هزار سال تمدن در دنیا شناخته شده اند.

وی افزود: ما افتخار می کنیم که دارای قدیمی ترین تمدن در دنیا هستیم، و این قدمت در تمدن کشورمان، در رفتار تک تک ایرانیان مشاهده می شود، و دیگران را متاثر می کند. «رعایت احترام به یکدیگر، نشان دادن ادب و تعارفات مرسوم در فرهنگ ایرانیان و حفظ حرمت اعضای خانواده نسبت به یکدیگر»، مجموعه رفتارهایی هستند که اصالت ایرانیان را نشان می دهد.

خانکه در ادامه سخنانش خطاب به دانشجویان شرکت کننده در این کنگره علمی و پژوهشی، تاکید کرد: آینده، از آن شماست و از فعالیت شما آینده سازان کشور در این کنگره، لذت بردم. سرمایه های کشور، نه منابع نفتی، نه گازی، نه مس و نه چیزهای دیگر است، بلکه شمائید (دانشجویان) که ان شاالله خداوند همه شما را حفظ کند.

در این مراسم برگزیدگان اولین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی در استان تهران (منطقه آمایشی ۱۰) تقدیر شدند.

اولین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران (منطقه آمایشی ۱۰) به مدت سه روز با شرکت جمع کثیری از دانشجویان و محققان مشغول به تحصیل در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران، در محل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس دانشگاه تهران: استخراج آب ژرف و انتقال آب دریا راهکار علمی نیست
عارف: تورم تصمیم‌گیری‌ها زمینه را برای فساد فراهم می‌کند
«اشرف بروجردی» درگذشت
پایان اعتبار فاکتورهای کاغذی از دی ۱۴۰۴
آغاز ساخت دکورهای آخرین فصل «سلمان فارسی»؛ پخش از سال آینده قطعی است
مصرف خانگی گاز به ۷۵ درصد تولید کشور رسید
فروش تیک تاک در سال ۲۰۲۶ نهایی می شود
ورود ۹۴۵ واگن جدید مترو تا ۴ سال آینده؛ ناوگان تهران دوبرابر می‌شود
غربالگری سلامت ۲۲ هزار زن سرپرست خانوار توسط بهزیستی
استاندار تهران: اصلاح فرهنگ مصرف انرژی در اولویت باشد
افزایش ۷ برابری بورس‌ تحصیلی دولت‌های خارجی برای دانشجویان ایرانی
نقشه آمریکا، امارات و تل‌آویو برای غارت منابع گاز غزه
کاهش ۳۳ درصدی بارش کشور؛ تهران با افت ۸۹ درصدی رکورددار کم‌بارشی
عقیل کشاورز مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
پیشگیری از بیماری‌های کلیوی با چکاپ منظم
ایران دستگاه «کمک‌جراح سرطان» ساخت؛ تشخیص سرطان به ۱۵ ثانیه رسید
اپ‌ها وارد چت جی‌پی‌تی شدند
آمار ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ از ۴۸۰ هزار نفر گذشت
یک ماهواره استارلینک در حال سقوط است
چین نمونه اولیه ماشین مخصوص تراشه‌سازی را ساخت
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top