تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/03 - 09:06
کد خبر: 471261

انتقاد تند سعید جلیلی درباره نرمش قهرمانانه ؛ غلط برداشت کرده‌اند

انتقاد تند سعید جلیلی درباره نرمش قهرمانانه ؛ غلط برداشت کرده‌اند

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ نرمش قهرمانانه این نیست که از حقوق ملت کوتاه بیاییم و منافع ملی را نادیده بگیریم، بلکه بدان معناست که با حکمت و جامع­‌نگری به دنبال راه جدید برای تحقق اهداف باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سعید جلیلی دیروز در جمع استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مشارکت آحاد مردم را در سیر موفقیت کشور به سمت قله­‌های پیشرفت ضروری دانست و اظهار داشت: در اندیشه سیاسی اسلام بسیاری از کارویژه‌­هایی که برای کارگزاران تعریف می­‌شود زمانی محقق خواهد شد که آحاد جامعه نیز به آن قیام کنند و با نگاه و حرکتی گسترده و با اقدام عمومی پا به عرصه‌های مختلف بگذارند و خلأها را جبران نمایند. تجربه­‌های موفق جمهوری اسلامی از جمله پیروزی در دفاع مقدس و موفقیت در مبارزه با کرونا نیز مرهون مشارکت آحاد مردم بوده است.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با تجلیل از مقام شهید دکتر مجید شهریاری استاد برجسته فیزیک گفت: غنی‌سازی ۲۰ درصد هسته­‌ای حاصل رشادت و مجاهدت شبانه‌روزی شهید شهریاری بود که هم نگاه مالی و مادّی نداشت و هم از اینکه اسمش در لیست تحریم‌های آمریکا قرار بگیرد یا تهدید به ترور شود، ترسی نداشت.

وی همچنین با گرامیداشت مقام شهید محسن فخری زاده اظهار داشت بسیاری از پیشرفت­‌های امروز کشور مرهون تلاش­های چنین دانشمندانی است.

عضو شورای راهبردی روابط خارجی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از برداشت غلط برخی از نرمش قهرمانانه مدّ نظر مقام معظم رهبری گفت: نرمش قهرمانانه این نیست که از حقوق ملت کوتاه بیاییم و منافع ملی را نادیده بگیریم بلکه بدان معناست که در مواجهه با موانع، نه برگردیم و نه آن را بن بست تلقی کنیم؛ بلکه به دنبال راه جدید برای تحقق اهداف باشیم. بدین منظور لازم است نسبت به ابعاد مختلف موضوع اشراف داشته و حکیمانه عمل شود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر این که سهم دانشگاه‌­ها باید در ریل­‌گذاری کشور دیده شود، به اساتید و دانشجویان توصیه کرد نسبت به روند تحولات کشور به ویژه در حوزه تخصصی خود حرکت پرنشاط و دقیق داشته و سعی کنند در تصمیم­‌سازی­‌ها و تصمیم­‌گیری­‌های کشور نقش فعالانه‌ای ایفا نمایند.

جلیلی در پایان گفت: اکنون که لایحه­ برنامه­ هفتم توسعه توسط دولت به مجلس ارسال می‌شود تا ریل‌گذاری پنج‌ساله کشور اتفاق بیفتد، جا دارد این برنامه به طور ویژه در دانشگاه‌های کشور مورد تحلیل و بررسی عمیق و تخصصی قرار گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top