تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/07 - 01:48
کد خبر: 471634

آخرین وضعیت لایحه «حمایت و حفاظت از داده‌های شخصی»

آخرین وضعیت لایحه «حمایت و حفاظت از داده‌های شخصی»

معاون وزیر ارتباطات در امور مجلس گفت: کارگروه اقتصاد دیجیتال، لایحه حمایت و حفاظت از داده‌های شخصی را تصویب کرد و به زودی برای تصویب نهایی به هیات دولت ارجاع می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» رضا باقری اصل در گفتگو با مهر، درباره آخرین وضعیت لایحه «حمایت و حفاظت از داده‌های شخصی» و اینکه به هیأت دولت ارجاع شده است یا خیر، گفت: کارگروه اقتصاد دیجیتال، لایحه حمایت و حفاظت از داده‌های شخصی را تصویب کرد و در تعامل با بخش غیردولتی و کسب نظر از خبرگان فکر می‌کنم برای تصمیم گیری نهایی خیلی زود به هیأت دولت ارجاع داده خواهد شد.

معاون وزیر ارتباطات در امور مجلس ویژگی این لایحه را نظام مند کردن داده‌ها، حفظ حریم خصوصی کاربران و حفاظت از داده‌ها در سکوهای اینترنتی عنوان کرد و گفت: این لایحه به نفع حمایت بیشتر از مردم و کسب و کارهای این حوزه تدوین و تکمیل شده است.

جانشین رئیس کمیسیون راهبردی اقتصاد دیجیتال ادامه داد: این لایحه بعد از تصویب در هیأت دولت، برای تبدیل شدن به قانون به مجلس شورای اسلامی ارجاع می‌شود و امیدواریم با فوریت مورد بررسی قرار گیرد.

محمدخوانساری رئیس سازمان فناوری اطلاعات نیز پیشتر درباره این لایحه گفته بود: کاری که اکنون در دست داریم مربوط به لایحه حفاظت از داده‌های شخصی است. اگر استارت آپ‌ها قصد دارند کار خود را به شکل درستی انجام دهند و رشد متوازنی داشته باشند، باید از داده‌های مردم حفاظت کنند.

وی افزود: مثال ساده در این بخش، این است که کاربران دوست ندارند زمانی که با شماره خود در سایتی ثبت‌نام می‌کنند، آن شماره در اختیار شرکت‌های تبلیغاتی قرار گیرد. تکلیف داده در این مقوله مشخص نیست؛ زیرا قوانین فعلی ما به دلیل بازخوانی‌های متفاوت از قوانین، نمی‌تواند به شکل شفاف عمل کند. بنابراین یکی از مواردی که در بخش حقوقی مربوط به شرکت‌های استارت آپی پیگیری می‌کنیم این است که بتوانیم در سال جاری لایحه حفاظت از داده‌های شخصی را از طریق دولت به مجلس تقدیم کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور اصفهان نطنز اعلام شد
انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم
مهاجرانی: بررسی بحران آب با دستور رئیس‌ جمهور به دانشگاه‌ها واگذار شد
بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد
ثبت نخستین پیوند موفق همزمان قلب و ریه در کشور
تفریحات آبی در قشم و کیش تا اطلاع ثانوی ممنوع است
واکنش امید به اعتراض دانشجویان درباره غذا و خوابگاه دانشگاه تهران
مهاجرانی: استعفای برخی وزرا را به شدت تکذیب می‌کنم
قالیباف: حکمرانی مهمترین چالش کشور است
۲۲ مدل خدمت در شهربانوها ارائه می‌شود
لاریجانی: کلیه موانع اجرایی کریدور شمال جنوب برطرف خواهد شد
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در شمال
عراقچی وارد مسکو شد
خضریان: تصاحب ایران‌خودرو توسط کروز در حال تکمیل است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top