تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/03/08 - 09:48
کد خبر: 471818

زمان برگزاری آزمون استخدامی پرستاران اعلام شد/ امتیاز ویژه برای پرستاران دوران کرونا

زمان برگزاری آزمون استخدامی پرستاران اعلام شد/ امتیاز ویژه برای پرستاران دوران کرونا

معاون پرستاری وزارت بهداشت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی وزرات بهداشت برای جذب پرستاران را تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ معاون پرستاری وزارت بهداشت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی وزرات بهداشت برای جذب پرستاران را تشریح کرد.

دکتر عباس عبادی درباره آخرین اخبار از آزمون استخدامی وزارت بهداشت در زمینه جذب نیروهای پرستاری،‌ گفت: سهمیه‌بندی هر استان و هر بیمارستان برای استخدام به تفکیک به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شده است و در حال آماده سازی دفترچه برای استخدام هستیم.

وی افزود: طبق قرار نهایتا تا پایان خردادماه دفترچه آزمون منتشر می‌شود و در نهایت ان‌شاءالله آزمون نیز در تیرماه برگزار خواهد شد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت،‌ تصریح کرد: سهمیه‌ای که سازمان امور استخدامی کشور داده است بر اساس توسعه تخت‌های بیمارستانی بوده است؛ یعنی اگر جایی بیمارستان و پروژه جدیدی افتتاح شده باشد، حتما نیرو در نظر گرفته شده است؛ به همین دلیل ممکن است در نقاطی از کشور اگر توسعه تخت هم نداشته باشیم، ظرفیتی هم داده نشده باشد.

او تاکید کرد: بعد از برگزاری آزمون بر اساس نمراتی که هر پرستار کسب کرده است و امتیازاتی که پرستاران شاغل در زمان کرونا به دست آورده بودند، محاسبات انجام می‌شود و سپس فرایند گزینش انجام می‌شود. سقف امتیازات در کمیته منابع انسانی بر اساس میزان فعالیت پرستار در زمان کرونا و بخشی که در آن فعال بوده است، پیش‌بینی خواهد شد، در دوره قبلی سقف امتیازات عدد ۲۰ بود.

عبادی ادامه داد: یک سری افراد نفرات اصلی و برخی دیگر نفرات ذخیره هستند که زمانی که نفرات اصلی منصرف شوند و یا فرایند گزینش آنها به خوبی انجام نشود از نفرات ذخیره استفاده می‌شود.

وی افزود: اگر آزمون تیرماه برگزار شود گزینش هم معمولا تا ۸ تا ۱۲ هفته بعد انجام می‌شود و پیش‌بینی ما این است که تا مهرماه پرستاران جدید سر کار خود بیایند.

او درباره نوع قرارداد این پرستاران تازه به کارگیری شده،‌ توضیح داد: این پرستاران ابتدا استخدام پیمانی می‌شوند و بین شش ماه تا یک سال هم زمان می‌برد تا رسمی_آزمایشی و سپس رسمی قطعی شوند.

وی در خاتمه تاکید کرد: ۲۵ هزار نفر مجوز استخدامی پیگیری شده است که از این تعداد ۵۰ درصد سهم گروه پرستاری است و ۸۸۸۰ نفر پرستار مستقیم در بخش درمان، ۳۵۰۰ نفر در اورژانس‌های پیش بیمارستانی و ۲۷۰ نفر همکار بهیار در این دوره بعد از سال‌ها استخدام خواهند شد.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
عراقچی: مسئولیت مذاکرات با وزارت خارجه خواهد بود
فردا آخرین فرصت ثبت‌نام در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴
ارائه غذای ارگانیک و گیاهی به دانشجویان در دانشگاه خوارزمی
فعالیت مجدد مراکز تعطیل شده علمی کاربردی بررسی شود
معاون منابع انسانی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها منصوب شد
آخرین وضعیت وام‌های نهضت ملی مسکن مشخص شد
قیمت مصوب روغن نباتی فله‌ای مشخص شد
مدیرعامل توانیر نسبت به انتشار جداول خاموشی واکنش نشان داد
شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۳ اعلام شد
درخواست مکرون و زلنسکی برای افزایش فشارها بر روسیه
آیا فرود هواپیمای C-۱۷ آمریکا در بگرام واقعیت داشت؟
حمله پهپادی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کودکیِ ربوده شدهِ کودکان غزه؛ آرزوهایی که زیر آوار دفن شدند
اعتصاب جهانی برای حمایت از غزه و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها
بهترین باشگاه EMS برای ورزش ای ام اس در تهران کدام است؟
چطور صندوق طلا بخریم؟
کاخ سفید: عدم اعمال تعرفه بر روسیه به مذاکرات مربوط است
ادامه حملات هوایی آمریکا به مناطق مختلف یمن
جنگ غزه؛ شهادت ۲ خبرنگار دیگر و قتل‌عام ۴۹۰ کودک در ۲۰ روز
مخالفت جمهوری‌خواهان آمریکا با کمک به کی‌یف
چین: هیچ نیروی خارجی حق دخالت در مسئله تایوان را ندارد
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top