تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/03/08 - 13:11
کد خبر: 471851

پذیرش دانشجو با تضمین شغلی در دانشگاه علمی کاربردی

پذیرش دانشجو با تضمین شغلی در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در مهرماه ۱۴۰۲، ۲۷ هزار ظرفیت به شرط تضمین اشتغال ایجاد شده که ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر از آنها ۱۰۰ درصد شاغل می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی صبح امروز در همایش ملی مهارت افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه‌ای در آموزش عالی کشور که در دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است با اشاره به اجرای طرح آمایش در این دانشگاه افزود: ضرورت دارد برای شغل که مهمترین دغدغه در کشور است آمایش انجام شده و این آمایش مستلزم یک برنامه آموزشی است و ما همچنین به تربیت نیروهای توانمند، ماهر و متخصص برای توسعه پایدار نیاز داریم.

وی گفت: ما به آمایش سرزمینی نیاز داریم و برای تحقق آمایش باید برنامه آموزشی داشته باشیم. زمانی تلاش می‌کردیم تا مقالات آی اس آی افزایش یابد و امروز رفع نیازهای کشور دغدغه اصلی بالاترین مقام کشور است و این یک دغدغه اعتقادی و ملی است.

بلندی گفت: ما نمی‌توانیم دانش آموختگانی تربیت کنیم که شغلی نداشته باشند بنابراین نیازمند یک برنامه آموزشی و برنامه درسی در این زمینه هستیم.

بلندی تصریح کرد: در این راستا ما به تجهیزات و امکانات نیاز داریم. این تجهیزات و امکانات هر ۵ سال با توجه به تغییر شغل‌ها نیاز به تغییر دارد. آیا دولت می‌تواند پول زیادی در این زمینه پمپاژ کرده و کند؟

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: ما به آدم‌های عالم و عامل نیاز داریم و صرفاً داشتن علم کفایت نمی‌کند. ما به افراد آچار به دست نیاز داریم و در این زمینه خبرگان و نخبگان بازار صنعت به ما کمک می‌کنند ما برای تدریس و تدوین برنامه درس به آنها نیاز داریم.

وی افزود: برای اینکه در این فرایند فرد را به عنوان محصول به جامعه هدایت کنیم نیازمند این هستیم که حتماً فرد را از نظر صلاحیت حرفه‌ای مورد بررسی قرار دهیم. چون با صلاحیت حرفه‌ای به این جمع بندی می رسیم که آیا این فرد می‌تواند وارد بازار کار شود یا خیر.

بلندی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه صلاحیت حرفه‌ای بسیار تلاش کرده است. این صلاحیت حرفه‌ای دو مزیت دارد. اول اینکه صاحب کار می‌داند نیرویی که جذب می‌کند مشکلی نخواهد داشت و دومین مزیت، بهره وری است و بهره وری فقط با مهارت ایجاد می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: ما در دانشگاه علمی کاربردی در یک سال اول آمایش را در سطح کشوری، استانی و شهرستانها انجام دادیم. در مهرماه ۱۴۰۱، ۸ هزار و ۸۰۰ کد رشته محل پذیرش کردیم که در بهمن ماه به ۶ هزار و ۲۰۰ کدرشته محل تغییر کرد. چرا که شغل‌ها تغییر می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما قبل از کرونا و بعد از کرونا با تغییر مشاغل روبرو بودیم. در مهر ۱۴۰۲ نیز یک هزار و ۱۰۰ کدرشته محل تعدیل می‌شود و ۸۷۳ رشته محل جدید ایجاد می‌شود. چرا که ما در این دانشگاه ۴۵ هزار مدرس داریم که حقوق بگیر دانشگاه نیستند. ما به آنها مجوز تدریس می‌دهیم و همچنین ۵۰۰ مرکز علمی کاربردی در بازار داریم که ۸۵ درصد آنها در بازار و صنعت هستند که باید تجهیزات به روزی داشته باشند.

وی گفت: ما ۱۲۵ برنامه درسی جدید تدوین کرده ایم. همچنین معتقدیم سازمان اداری استخدامی باید در نظام صلاحیت حرفه‌ای استقرار یابد. اکنون بعد از ۴۰ سال، وزارت کار پذیرفت تا نیازسنجی شغلی را به انجام برسانند و دانشگاه و وزارت علوم نیز قبول کردند نیروهای شغلی مورد نیاز را تربیت کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: بر اساس برنامه دانشگاه علمی کاربردی هر مرکز جدید در این دوره مجوز دریافت می‌کند و باید تضمین اشتغال داشته باشد. بنابراین ۱۰ مرکز جدید به شرط تضمین اشتغال تدریس شده است.

بلندی گفت: برای ۵ هزار و ۲۰۰ کد رشته محل قدیمی امسال درصدی تضمین شغل ایجاد کرده ایم. به این صورت که ۲۷ هزار نفر ظرفیت برای مهرماه ۱۴۰۲ به شرط تضمین اشتغال جذب خواهیم کرد و در پردازش‌هایی که انجام داده ایم از این تعداد ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر به طور صد درصد شاغل خواهند شد.

وی گفت: بر اساس آماری که ما داریم ۷۲ درصد دانشجویان دانشگاه دارای شغل هستند و برای ۳۰ درصد باقیمانده نیز برنامه ریزی هایی داشته ایم. ما امسال دو بار در مهر و بهمن پذیرش خواهیم داشت. درصدی را از ابتدا برای اینکه شاغل شوند بورس کرده و درصدی دیگر نیز توسط مراکزی که پذیرش می‌شوند شاغل خواهند شد.

بلندی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین دانشگاه در طرح «آباد» آموزش برای اشتغال دانش آموختگان برنامه دارد. برای کسانی که آن را اجرا کنند که مدرک دانشگاهی دارند و می‌خواهند دوره‌های تخصصی طی کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نکات ارائه پایان نامه در رشته مدیریت: نکات کلیدی روز دفاع
جزئیات برگزاری امتحانات و کلاس‌های ۲ دانشگاه بزرگ تهران اعلام شد
شرایط برگزاری امتحانات «زودتر از موعد» برای دانشجویان شریف اعلام شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top