تاریخ انتشار: شنبه 1402/03/13 - 11:43
کد خبر: 472260

زلنسکی: برای ضدحمله علیه روسیه آماده‌ایم

زلنسکی: برای ضدحمله علیه روسیه آماده‌ایم

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای که شنبه منتشر شد، مدعی شد اوکراین آماده است ضدحمله برای بازپس‌گیری اراضی تحت کنترل روسیه را آغاز کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای که شنبه منتشر شد، مدعی شد اوکراین آماده است ضدحمله برای بازپس‌گیری اراضی تحت کنترل روسیه را آغاز کند.

زلنسکی به روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» گفت: «نمی‌دانم چقدر طول میکشد و می‌تواند به شکل‌‌های مختلف پیش برود اما به شدت معتقدیم موفق خواهیم شد». وی تاکید کرد: می‌خواهیم این کار را انجام دهیم و آماده هستیم. 

 مقام‌های اوکراینی در روزهای اخیر پروپاگاندا در خصوص آغاز ضدحملات گسترده علیه ارتش روسیه را تشدید کرده‌اند و اخیراً زلنسکی بدون ارائه جزئیات گفت زمانبندی ضدحمله اوکراین تعیین شده است.

از طرف دیگر، «والری زالوژنی» فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین در یک ویدئوی یک دقیقه‌ای که سی‌ان‌ان از آن به عنوان یک پروپاگاندای نظامی یاد کرده و تنها در چند کلمه گفته که ضدحمله اوکراین علیه نیروهای روسیه قریب‌الوقوع است.

کی‌یف امیدوار است ضدحمله پویایی جنگ را که ۱۵ ماه از آن گذشته تغییر دهد. زلنسکی ماه پیش گفت اوکراین باید منتظر خودروهای زرهی قبل از آغاز ضدحمله باشد. 

هفته‌هاست رسانه‌های غربی از احتمال وقوع حمله متقابل اوکراین سخن می‌گویند. اوکراین به بهانه آماده شدن برای این ضدحمله در حال دریافت تسلیحات پیشرفته غربی شامل تانک و دفاع هوایی و آموزش نیروهایش است. 

رئیس‌جمهور اوکراین ضمن اذعان به این که چنین اقدامی می‌تواند بهایی سنگین داشته باشد، تاکید دارد کار بر روی ضدحمله مورد انتظار علیه نیروهای روسیه در حال انجام است و این اتفاق خواهد افتاد. 

او اخیراً در مصاحبه با بی‌بی‌سی درباره ضدحمله احتمالی کی‌یف علیه روسیه گفت ارتش این کشور به زمان بیشتری برای آماده‌سازی آن نیاز دارد. وی افزود: غیرقابل‌قبول است که حمله را اکنون آغاز کنیم زیرا جان افراد زیادی از دست خواهد رفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره وضعیت تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز
معاون ترامپ مدعی «گفتگوهای مستقیم» با ارتش و رزمندگان یمنی شد
معاون ترامپ مدعی «گفتگوهای مستقیم» با ارتش و رزمندگان یمنی شد
میدری: مستمری بازنشستگان با هزینه‌های زندگی نمی‌خواند
خط لوله نفت عربستان برای چند هفته از مدار خارج خواهد بود
زاکانی: ایران می‌تواند با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی الگوی پیشرفت بسازد
دارابی: زبان فارسی و باور دینی، ستون‌های هویت تاریخی ایران هستند
حدادعادل: اقتدار ایران ریشه در فرهنگ ریشه‌دار آن دارد
ترامپ: روسیه و اوکراین توافق کردند به تأسیسات انرژی حمله نکنند
حداد عادل: نقشه ایران باید در همه کلاس‌های درس نصب شود
موش‌ها به نظامیان و شهرک‌نشینان حمله ور شدند
عارف: سینماگران عظمت ملت ایران را به تصویر بکشند
صنعا: پس از ۳۰۰ حمله هوایی برای دشمن سعودی امنیتی در کار نیست
تاکید عراقچی بر حمایت کامل ایران از مقاومت لبنان
سحرخیزان: السد فکر می‌کرد بازی را از پیش برده است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top