تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/03/18 - 22:33
کد خبر: 472694

شکست اروپا در تصویب بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه

شکست اروپا در تصویب بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه

روزنامه «پولیتیکو» به نقل از دیپلمات‌های اروپایی اعلام کرد که کشورهای اتحادیه اروپا در مورد بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه در ارتباط با بحران اوکراین به توافق نرسیدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، روزنامه «پولیتیکو» به نقل از دیپلمات‌های اروپایی اعلام کرد که کشورهای اتحادیه اروپا در مورد بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه در ارتباط با بحران اوکراین به توافق نرسیدند.

این روزنامه امروز پنجشنبه در گزارشی اعلام کرد که سفرای اتحادیه اروپا در نشست چهارشنبه آینده خود مصادف با ۱۴ ژوئن، درباره پیشنهاد تصویب تحریم‌های جدید علیه روسیه گفتگو خواهند کرد.

دیپلمات‌های اروپایی در دیدار دیروز خود در مورد وضع تحریم‌های جدید علیه روسیه به تفاهم نرسیدند، زیرا یونان و مجارستان با پیشنهاد اوکراین برای گنجاندن چند شرکت از این دو کشور در فهرست حامیان جنگ مخالفت کردند.

از سوی دیگر، فرانسه و آلمان نگران هستند که بندهای تحریمی که شامل جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه روسیه می‌شود، به روابط دیپلماتیک بین کشورهای اتحادیه اروپا آسیب برساند.

با این حال، یکی از منابع آگاه در گفتگو با پولیتیکو فاش کرد که کشورهای اتحادیه اروپا، با وجود شکست مقطعی، به توافق بر سر بسته جدید تحریم‌ها که هدف آن مقابله با دور زدن تحریم‌های فعلی علیه روسیه است، «نزدیک» هستند.

پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال کردند که بر بازرگانان، شرکت‌ها و بخش‌های اقتصادی تأثیر گذاشت. مسکو نیز بر شکست سیاست تحریم‌ها تأکید و اعلام کرده است که این اقدامات به کل اقتصاد جهانی آسیب می‌رساند و روسیه از حقوق خود و حقوق شرکت‌ها و شهروندانش دفاع خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top