تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/28 - 09:56
کد خبر: 473436

مهلت ثبت نام آزمون دستیاری دندانپزشکی برای بار سوم تمدید شد

مهلت ثبت نام آزمون دستیاری دندانپزشکی برای بار سوم تمدید شد

فرصت ثبت نام، ویرایش فرم ثبت نام و تکمیل مدارک در سی و هفتمین دوره آزمون دستیاری دندانپزشکی برای بار سوم تمدید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ داوطلبان شرکت در آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی برای آخرین بار می‌توانند از ساعت ۱۲ ظهر امروز یکشنبه ۲۸ خرداد تا ساعت ۱۲ ظهر روز دوشنبه ۲۹ خردادماه ۱۴۰۲ با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

مرکز سنجش پزشکی پیش از در اسفندماه ۱۴۰۱ و اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ مهلت ثبت نام را تمدید کرده بود.

داوطلبان برای ثبت نام باید به ماده ۳ قانون «اصلاح قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی و تخصصی» مصوب ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ توجه کنند.

بر اساس قانون مجلس شورای اسلامی: «دانش آموختگان مقاطع پزشکی عمومی، دندانپزشکی عمومی و داروسازی عمومی پذیرفته شده سهمیه این قانون که حائز شرایط آئین نامه‌های استعدادهای درخشان مصوب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند، صرفاً در همان سال تحصیلی مجازند در آزمون‌های دستیاری تخصصی در رشته مورد نیاز دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی محل تعهد شرکت کنند و در صورت قبولی، مجموع تعهدات دو مقطع را پس از فارغ التحصیلی در محل تعهد به صورت آموزشی یا درمانی سپری کنند.»

بنابراین، دانشجویان سال آخر و دانش آموختگان دندانپزشکی مشمول آئین نامه «تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مصوب ۲۷ آذر ۱۴۰۰ که در مقطع عمومی با استفاده از سهمیه بومی / مناطق محروم پذیرفته شده اند، با رعایت شرایط بالا می‌توانند فقط یک بار پیش از انجام تعهدات و در همان سال فراغت از تحصیل در رشته یا رشته‌های مورد نیاز دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی محل تعهد، در آزمون دستیاری شرکت کنند.

آزمون پذیرش دستیار در رشته‌های تخصصی دندانپزشکی صبح پنجشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۲ در به طور همزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در شهرهای اصفهان، اهواز، بابل، ساری، تبریز، ارومیه، تهران، زاهدان، کرمانشاه، شیراز، بندرعباس، قزوین، کرمان، رشت، مشهد، همدان و یزد برگزار می‌شود.

کارت ورود به جلسه آزمون از ساعت ۱۲ دوشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۲ از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در اختیار داوطلبان قرار گرفته و هر داوطلب موظف به پرینت کارت خود از روی سایت است.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top