تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/03/29 - 16:37
کد خبر: 473644

شارژ کالابرگ‌های الکترونیک از امروز

شارژ کالابرگ‌های الکترونیک از امروز

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به اینکه از امروز (۲۹ خردادماه) کالابرگ‌های الکترونیکی برای همه خانوارهای دهک اول، دوم و سوم شارژ می‌شود گفت: این طرح که قرار است تورم ناشی از افزایش قیمت کالاها را پوشش دهد و به اسم کالابرگ به سفره مردم برود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به اینکه از امروز (۲۹ خردادماه) کالابرگ‌های الکترونیکی برای همه خانوارهای دهک اول، دوم و سوم شارژ می‌شود گفت: این طرح که قرار است تورم ناشی از افزایش قیمت کالاها را پوشش دهد و به اسم کالابرگ به سفره مردم برود.

به گزارش ایسنا، علیرضا عسگریان با حضور در برنامه میز اقتصاد در این خصوص که در مرحله قبلی اجرای طرح افزایش ۲۰ درصدی اعتبار کالابرگ الکترونیکی که شامل مددجویان کمیته امداد و بهزیستی می‌شد چه تعداد تراکنش به ثبت و چند نفر از این درصد افزایش یارانه بهره‌مند شدند؟ اظهار کرد: ۲۰ تا ۲۵ روز قبل اولین دهک مددجویان سه دهک اول درآمدی کمیته امداد و بهزیستی را تحت پوشش بردیم که ۸.۵ میلیون نفر را شامل شد.

وی ادامه داد: بواسطه پویا بودن این طرح که قرار است تورم ناشی از افزایش قیمت کالاها را پوشش دهد، یک سبد غذایی در نظر گرفته شد؛ در مرحله اول اجرای طرح حدود ۱۰۰ هزار نفر از این طرح استقبال کردند که در طول یکماه یا کل سبد(مشمول ۱۱ قلم کالا) را کامل خریداری کردند و یا نسبتی از آن را اما توقع ما از استقبال طرح بیشتر بود؛ اما بدلیل واقعیات زندگی در حدفاصل سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ که در خانوارها شکل گرفت و خانوارها مدلی را برای زندگی انتخاب کرده بودند، نمی‌شد استقبالی که مدنظر ما بود از طرح به عمل آید لذا به سوی اجرای مرحله دوم طرح حرکت کردیم.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه از مجموع ۸.۵ میلیون نفرمشمول طرح افزایش ۲۰ درصدی اعتبار یارانه، تنها ۱۰۰ هزار خانوار از طرح استقبال کردند افزود: می‌توان گفت که از مجموع مشمولان، ۶۰ هزار خانوار از این تسهیلات توانستند استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه در مرحله جدید اجرای طرح مذکور که تمامی خانوارهای سه دهک اول درآمدی را شامل می‌شود که ۲۵ میلیون نفر می‌شود، در این باره که۴۸۰ هزار تومان (۴۰۰ هزار تومان یارانه هر فرد + ۸۰ هزار تومان شارژ یارانه در صورت خرید کالا) چقدر در سفره مردم اثرگذار است؟ گفت: مبداء این طرح اردیبهشت ۱۴۰۱ بود که سبدی ۴۳۶ هزارتومانی تعریف شد تا ۲۵۰۰ کالری به هر فرد برساند که در اردیبهشت ۱۴۰۲ قیمت این سبد به ۸۰۰ هزار تومان رسید؛ دولت گفت این ۴۰۰ هزار تومان مابه‌التفاوت را جبران می‌کنم لذا مبلغی هم به عنوان اعتباری کنارش قرار  دادیم اما شرط گذاشتیم که افراد مشمول ۳۲۰ هزار تومان از سبد را خرید کنند تا مشمول افزایش ۲۰ درصدی اعتبار یارانه شوند تا اینگونه تغذیه مردم اصلاح و تورم روی سبد جبران شود.

عسگریان افزود: این در حالیست که علاوه بر سبد، ما بسته‌های یارانه‌ای مختلف نیز پرداخت می‌کنیم بسته‌ای نیز در خصوص « دارو» دارد تعریف می‌شود و همینطور برای انرژی و آب و برق هم دارد بسته‌های جداگانه تعریف می‌شود؛ یک بسته جدید هم تعریف شده به اسم کالابرگ تا به سفره مردم برود.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تأکید وزیران علوم ایران و کوبا بر توسعه همکاری‌های دانشگاهی
آمادگی دانشگاه علامه برای اسکان ۶ هزار نفر از زائران مراسم تشییع رهبر
دعوت برای شرکت در بدرقه باشکوه پیکر مطهر «آقای شهید ایران»/ ملت بزرگ ایران تمام توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب خواهد کرد
پرونده رضا پهلوی به دادگاه ارسال شد
دانشگاه تربیت مدرس میزبان زائرین مراسم تشیع رهبر شهید انقلاب
آمادگی کامل دانشگاه‌های علوم پزشکی قم و مشهد برای مراسم تشییع رهبر شهید
چهار مطالبه ماندگار رهبر شهید انقلاب از دانشگاه‌ها
مبعوث شدن و بیداری مردم فقط در سطح ملی نیست، بلکه در سطح جهانی یک اتفاق بزرگ است
برپایی موکب نخبگان در مراسم وداع با رهبر شهید از سوی معاونت علمی ریاست‌جمهوری
دانشگاه علم و صنعت میزبان ۴۰۰۰ زائر مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
دعوت دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به حضور در مراسم تشییع «رهبر شهید»
دعوت دانشگاه تهران برای حضور حماسی مردم و دانشگاهیان در آئین وداع با رهبر شهید
آمادگی کربلای معلی برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه رهبر شهید
دانشگاه صنعتی شریف آماده میزبانی از زائران، اصحاب رسانه و نیروهای امدادی در مراسم تشییع رهبر شهید
تأکید بر صیانت از اقتدار ملی و تبعیت از رهبری در مذاکرات آتی
رقم درخواستی اسکوچیچ از پرسپولیس مشخص شد
دعوت جهاددانشگاهی از دانشگاهیان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید
تفحص پیکر شهید مدافع تنگه هرمز در نزدیکی‌های عمان
فیلم کمتر دیده شده از رهبر شهید انقلاب در مرکز آموزشی نداجا رشت
انتقام الهی از آمریکا چندان دور نیست
جنایت ترور رهبر شهید جز با انتقام تسکین نمی‌یابد
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top