تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/12 - 09:53
کد خبر: 474881

افزایش ظرفیت فلوشیپ ناباروری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت

افزایش ظرفیت فلوشیپ ناباروری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اجرای قانون جوانی جمعیت از افزایش ظرفیت فلوشیپ ناباروری خبر داد و گفت: تا ۲ سال آینده ، نیاز کشور از نظر توزیع مناسب نیروی انسانی این رشته مرتفع می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد در این خصوص گفت: تا سال ۱۴۰۰ ظرفیت پذیرش رشته فلوشیپ (دوره تکمیلی تخصصی ناباروری)، ۲۲ نفر در سال بود که با توجه به میزان نیاز کشور و تعداد فارغ التحصیلان و با همکاری همکاری بورد تخصصی زنان و معاونت بهداشت این نتیجه حاصل شد که این میزان فلوشیپ نیاز کشور را برای مدت سه سال برطرف می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بعد از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، با طرح و تصویب موضوع در شورای معین و نشست شورا، میزان جذب افراد در رشته فلوشیپ افزایش یافت و غیر از ۲۲ نفر، تعداد ۸ نفر دیگر هم اضافه شد با این شرط که آنها شهریه پرداخت نکنند و به جای آن تعهدات خودت را در دانشگاه‌های محل خدمت تعیین شده بگذرانند.

باقری فرد تصریح کرد: بر اساس سطح تعریف شده خدمت، کمبود نیرو در زمینه تعداد فلوشیپ در کشور وجود نداشت بلکه مشکل اصلی در توزیع نامناسب این افراد بود که بیشتر تمایل به حضور در شهرهای بزرگ داشتند.

وی گفت: اعضای هیئت علمی و افراد بورد معرفی شده از دانشگاه‌های علوم پزشکی باید در آزمون فلوشیب شرکت کرده و در صورت موفقیت می‌توانند از این سهمیه اضافه در نظر گرفته شده استفاده کنند و تعهدات خود را در محل خدمت خود بگذانند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: بر اساس اجرای قانون جوانی جمعیت، در رشته فلوشیپ سال ۱۴۰۱ افزایش ظرفیت داشتیم و در مجموع ۳۴ نفر پذیرش شدند.

وی اظهار داشت: در سال جاری هم افزایش ظرفیت در رشته فلوشیپ داریم و می‌توان گفت تا ۲ سال آینده، نیاز کشور از نظر توزیع مناسب نیروی انسانی دراین رشته مرتفع می‌شود.

باقری فرد با اشاره به پیگیری ادامه فرآیند تربیت فلوشیب ناباروری در سال جاری، خاطر نشان کرد: بیشتر مشکلات ناباروری در سطح سه بر طرف می‌شود و نیازی به فوق تخصص نیست در صورت نیاز هم این خدمات در سطوح ۱ و ۲ با توزیع مناسب ارائه می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top