تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/26 - 12:29
کد خبر: 476249

پذیرش دانشجو بدون آزمون دکتری دانشگاه سوره تا پایان این هفته ادامه دارد

 پذیرش دانشجو بدون آزمون دکتری دانشگاه سوره تا پایان این هفته ادامه دارد

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع دکتری تخصصی به شیوه استاد محور ویژه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ را اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشگاه سوره در رشته‌های مطالعات تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی، مدیریت رسانه و ارتباطات دانشجو با شیوه استادمحور در مقطع دکتری ورودی مهر ۱۴۰۲ می‌پذیرد.

امیدعلی مسعودی سرپرست دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: دانشگاه سوره مجوز جذب دانشجوی استاد محور را گرفته‌ است، یعنی کسی که معدل ۱۶ در دوره کارشناسی گرفته است، می‌تواند استادی را انتخاب کند و اگر استاد طرح او را پذیرفت فرد می‌تواند بدون کنکور وارد دانشگاه شود.

وی افزود: در همان کلاس‌ها مدرک می‌گیرد با این تفاوت که از ابتدا تا پایان استاد همراه او است و به صورت مشاور و استاد راهنما کنار او باقی می‌ماند. در دوره دکتری هم به این گونه است و در رشته مدیریت رسانه ۴ نفر و رشته علوم ارتباطات ۴ نفر را می توانیم پذیرش کنیم.

شرایط پذیرش به شرط زیر است:

متقاضیان تا ۲۳ تیرماه ۱۴۰۲ فرصت دارند مدارک درخواستی را به ایمل‌های مندرج در اطلاعیه ارسال کنند.

شرایط متقاضیان ورود به دوره دکتری تخصصی استادمحور دارا را در زیر آمده است:

دارا بودن مدرک کارشناسی با میانگین کل حداقل ۱۶ در رشته‌های مرتبط و دانشگاه‌های سراسری و یا همتراز دانشگاه سوره.

تبصره: در صورتی‌که دانشجو دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته است میانگین کل کاردانی و کارشناسی ناپیوسته باید بالای ۱۶ باشد.

دارا بودن میانگین کل حداقل ۱۷ بدون احتساب نمره پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های مرتبط و دانشگاه‌های سراسری و یا همتراز دانشگاه سوره.

سپری نشدن بیش از دو سال از فارغ التحصیلی دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد؛ بدین معنا که تا اول مهرماه سال ۱۴۰۲ نباید بیش از دو سال از تاریخ دفاع دانشجو گذشته باشد.

متقاضیان صرفاً مجاز به ارائه درخواست در رشته تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی کارشناسی ارشد خود هستند.

کسب حداقل ۶۰ امتیاز (از ۱۰۰ امتیاز) از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول‌های ارزشیابی وزارت علوم تحقیقات و فناوری.

به دانشجوی پذیرفته شده مدرک معتبر مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داده می‌شود.

 متقاضی التزام به قوانین و ضوابط کشور جمهوری اسلامی داشته و احراز این امر بر اساس صالحیت عمومی متقاضی صورت می‌گیرد. متقاضی مکلف به رعایت به تمامی قوانین و آیین‌نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه سوره است.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top