تاریخ انتشار: جمعه 1402/04/30 - 13:18
کد خبر: 476665

ماجرای انتقاد سفیر اوکراین در لندن از زلنسکی و برکناری وی

ماجرای انتقاد سفیر اوکراین در لندن از زلنسکی و برکناری وی

منابع دیپلماتیک می‌گویند که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین سفیر این کشور در انگلیس را پس از انتقاد از او در یک تنش لفظی با بن والاس وزیر دفاع انگلیس برکنار کرده است. 

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، منابع دیپلماتیک می‌گویند که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین سفیر این کشور در انگلیس را پس از انتقاد از او در یک تنش لفظی با بن والاس وزیر دفاع انگلیس برکنار کرده است. 

«وادیم پریستایکو» سفیر کی‌یف در لندن که یکی از محورهای تماس میان انگلیس و اوکراین در طول جنگ بوده است در پاسخ به بن والاس که گفته بود کی‌یف نباید انگلیس و متحدان غربی را مثل سرویس دلیوری آمازون ببیند زلنسکی را به طعنه آدم ناسالم خطاب کرده بود. 

این اظهارات پریستایکو موجب خشم و حیرت مقامات اوکراین شده است. 

پایگاه خبری ایندیپندنت می‌گوید که به دنبال این ماجرا تماس تلفنی تندی میان مقامات کی‌یف و سفیر این کشور در لندن رد و بدل شده است.

این گزارش افزود: مقامات اوکراین نگران هستند که اظهارات پریستایکو به مرکز توجه رسانه‌های روسی برای نشان دادن شکاف بزرگ در کی‌یف در بحبوحه ضد حملات ارتش این کشور علیه نیروهای روسیه منجر شود. 

وزیر دفاع انگلیس در نشست ناتو در ویلینیوس در لیتوانی گفته بود که مردم انتظار دارند که اوکراین از کمکهای بزرگی که متحدان برای این کشور در جنگ ارائه می‌کنند قدردانی کنند. 

زلنسکی در پاسخ به والاس گفته بود: چگونه می‌توانیم قدردانی خود را بیان کنیم؟ صبح از خواب بیدار شویم و بگوییم آقای وزیر متشکریم؟ بهتر است آقای وزیر نامه‌ای بنویسید و بگوید چطور تشکر کنیم.

پریستایکو در پاسخ گفته بود: رئیس جمهور زلنسکی می‌گوید که هر روز صبح بیدار شویم و به والاس زنگ بزنیم و از او تشکر کنیم من فکر نمی‌کنم این رفتار غیرسالم درست باشد. نیاز نیست به روسها نشان دهیم که چیزهایی بین ما است. ما با هم کار می‌کنیم. بن والاس می‌تواند به من زنگ بزند و هرچیزی دوست دارد بگوید.

«دیمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین در واکنش به تنشهای پیش آمده بین مقامات این کشور و بن والاس خطاب به او گفته بود؛ من عذرخواهی می‌کنم، اما ما در شرایط جنگی هستیم.

وی همچنین  در واکنش به انتقاد غربیها از زیاده خواهی اوکراین درباره ارسال تسلیحات به این کشور گفته؛ «همکاران، وزرا و روزنامه نگاران خارجی اغلب از من می پرسند که آیا ما به اندازه کافی سلاح دریافت می کنیم؟ من به آنها می‌گویم تا زمانی که ما در راه پیروزی هستیم، سلاح کافی نخواهیم داشت.

روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» نیز در بحبوحه نشت ناتو گزارش داده بود که هیأت آمریکایی که در اجلاس سران ناتو در «ویلنیوس» پایتخت لیتوانی شرکت کرده، از توییت ولودیمیر زلنسکی که در آن از بی‌میلی این ائتلاف نظامی برای ارائه نقشه‌راه مشخص درباره الحاق کی‌یف به ناتو انتقاد کرده، عصبانی است. 

زلنسکی سه‌شنبه (۱۱ ژوئیه) در توییتی نوشت به او اطلاع داده شده که در متن نهایی بیانیه این اجلاس جدول زمانی برای عضویت اوکراین در ناتو مشخص نشده است. او این موضوع را بی‌سابقه و پوچ خواند و افزود بلاتکلیفی در این خصوص نشانه ضعف در این ائتلاف است که تحت رهبری آمریکا قرار دارد. زلنسکی همچنین گفت حامیان غربی کی‌یف تصمیم گرفته‌اند در مذاکرات با روسیه با موضوع عضویت اوکراین در ناتو چانه‌زنی کنند.

واشنگتن پست گزارش داد اعضای هیأت آمریکایی از این پیام زلنسکی خشمگین هستند. این رسانه آمریکایی افزود انتقاد از این ائتلاف در تضاد کامل با تصویر «همصدایی غربی» است که بایدن و دستیارانش در این اجلاس ارائه کرده‌اند. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا نرخ دلار افزایش یافت؟
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
ازدواج آسان، زندگی ساده؛ رهبر شهید چگونه مسیر خوشبختی را ترسیم کرد؟
«مشاوره شغلی» فقط انتخاب یک شغل نیست؛ نگاهی کل‌نگر به مسیر حرفه‌ای انسان
قیمت گاز اروپا به بالاترین حد از ژانویه ۲۰۲۳ رسید
روایت کارشناس صهیونیست از حفره امنیتی بزرگ در اسرائیل
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
توافق مکه؛ اولین نشست مقامات عربستان، ترکیه و پاکستان در استانبول
جوزف عون: ثبات لبنان برای ثبات منطقه و اروپا ضروری است
موضع‌گیری خصمانه اروپا علیه ایران در همراهی با آمریکا
آمار اخراج‌ اساتید در دولت سیزدهم تکذیب شد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
روایت بانویی که «زندگی را سخت نمی‌گرفت»
وقوع زلزله در تهران قطعی است
افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو برای کشاندن آمریکا به جنگ با ایران افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو
دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف زندانیان بدهکار و محکومان قصاص
پای بیگانگان باید از منطقه قطع شود
۶۶ هزار مجروح در جنگ تحمیلی سوم رایگان درمان شدند
کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است
کره شمالی: سلاح هسته‌ای ضامن حاکمیت کشور است
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top