تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/05/02 - 19:51
کد خبر: 476989

رجوی ها چگونه از مراسم عزاداری سوء استفاده می‌کردند؟

رجوی ها چگونه از مراسم عزاداری سوء استفاده می‌کردند؟

سوء‌استفاده فرقه رجوی از مراسم عزداری این گونه بود که همه اشعار و نوحه‌ها باید در مدح مسعود و مریم سروده و خوانده می‌شد و اعضایی که از این کار خودداری می‌کردند از برنامه نوحه‌خوانی حذف می‌شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حمید یکی از اعضای جدا شده از سازمان مجاهدین خلق یا نجات یافتگان از این گروه تروریستی است. او که سال‌ها در این سازمان بوده است، پیرامون سوء استفاده مسعود رجوی از ماه محرم روایت می‌کند: فرقه رجوی از اول نه تنها اعتقادی به برگزاری مراسم محرم نداشت بلکه همواره آن را حرکتی ارتجاعی تلقی کرده است. یادم می‌آید تا پیش از سال‌های ۷۱ الی ۷۲ مراسم ماه محرم درفرقه رجوی اصلا برگزار نمی‌شد و فقط ظهر روز عاشورا نماز جمعی برگزار می‌کردند.

برای بیشتر اعضا این سئوال مطرح بود که اگر سازمان می‌گوید پیرو امام حسین است چرا برایش عزاداری برگزار نمی‌کند؟ تا اینکه این تناقض به گوش رجوی رسید. وی بعدا درنشستی عنوان کرد: «مراسم سینه زنی و عزاداری امام حسین حرکتی است ارتجاعی برای فریب مردم! و ما در سازمان فقط ظهر عاشورا نماز می‌خوانیم.» البته رجوی از زمان قبل از انقلاب چنین تفکری داشت آن هم بخاطر اینکه نمی‌خواست از طرف جریان مارکسیست‌ها انگ ارتجاعی بخورد.

بسیاری از نفرات با طعنه می‌گفتند تا دیروز که عزاداری را حرکتی ارتجاعی می‌دانستیم و امروز که همه ما را مجبور کردند سینه زنی کنیم. درسال‌های بعد هم مراسم عزاداری برگزار می‌کردند.

از سال ۷۲ به بعد بود که رجوی به یکباره خواب زده شد و اعلام کرد بخاطر اینکه حربه عزاداری محرم را ازدست رژیم بگیریم شما هم از این به بعد در مقرهایتان مراسم سینه‌زنی برگزار کنید! بلافاصله بعد از پیام رجوی مسئولین مقر‌ها برخی از اعضا را که در زمینه نوحه خوانی محلی از آشنایی داشتند مشخص کرده و آموزش نحوه سینه زنی را تدارک دیدند. با شروع ماه محرم در مقر‌ها دسته‌های سینه‌زنی تشکیل شد و در شب عاشورا هم همه را به سمت محل زمین صبحگاه قرارگاه اشرف یا در اطراف قبرستان فرقه بنام «مروارید» حرکت می‌دادند. در اصل از آن جایی که چنین کاری برای رجوی جنبه تبلیغاتی داشت و اعضا هم به نوعی به این مسئله پی برده بودند به همین خاطر با جدیت وارد نمی‌شدند. بسیاری از نفرات با طعنه می‌گفتند تا دیروز که عزاداری را حرکتی ارتجاعی می‌دانستیم و امروز که همه ما را مجبور کردند سینه‌زنی کنیم. درسال‌های بعد هم مراسم عزاداری برگزار می‌کردند.

سوء استفاده دیگر فرقه رجوی از مراسم عزداری این گونه بود که همه اشعار و نوحه‌ها باید در مدح مسعود و مریم سروده و خوانده می‌شد و اعضایی که از این کار خودداری می‌کردند از برنامه نوحه‌خوانی حذف می‌شدند. حال این فرقه از زمانی که به کشور آلبانی منتقل شده درهمه زمینه‌ها سعی کرده با تبلیغات فریبنده توجه افکار عمومی و مردم آلبانی را به خود جلب کند، اما فرقه رجوی برخلاف ادعاهایش هیچ سنخیتی با آئین و مرام آزادمنشی امام حسین ندارد.

امام حسین کسی را به زور در اردویش نگاه نداشت و در شب عاشورا چراغ‌ها را خاموش کرد تا هر آن کس که تمایلی به همراهی با او ندارد اردویش را ترک کند، اما درفرقه رجوی ترک کردن اردوی فرقه مجازات داشت.

امام حسین کسی را به زور در اردویش نگاه نداشت و در شب عاشورا چراغ‌ها را خاموش کرد تا هر آن کس که تمایلی به همراهی با او ندارد اردویش را ترک کند، اما درفرقه رجوی ترک کردن اردوی فرقه مجازات داشت. رجوی می‌گفت: «هرکس که فرقه او را ترک کند تبدیل به خوک می‌شود و در آن دنیا او را به جهنم می‌فرستند!» و وقتی هم نمی‌توانست مانع جدایی عضوی شود اول او را در درون فرقه به اشکال مختلف مجازات می‌کرد و درنهایت به زندان «ابوغریب» می‌فرستاد تا در آنجا عذاب بیشتری کشیده و فراموش شود. درمکتب امام حسین فریبکاری، دروغ و تزویر جایی نداشت، اما درفرقه رجوی تا بخواهی فریبکاری، دروغ و تزویر رواج داشت.

لازم به ذکر است که، چون بخشی از مردم آلبانی شیعه هستند فرقه به خاطر جذب آن‌ها دست به چنین نمایشای در تلویزیون خود می‌زند تا آن‌ها را بفریبد، اما نمایش پر زرق و برق برگزاری مراسم محرم در کمپ «اشرف ۳» فرقه همراه با نوحه‌خوانی زنان درآن نمی‌تواند کسی را فریب دهد، چون دیگر دوران این فریبکاری‌ها به پایان رسیده. حتی در درون خود فرقه اکثر اعضا سراپا متناقض هستند. زیرا یکی از خصوصیات امام حسین آزاداندیشی است. اما حقیقت همان است که رجوی در باطن خود هیچ اعتقادی به راه و آیین سرور آزادگان ندارد، زیرا در محتوا و بصورت ماهوی با خط و مشی سرور آزادگان و سالار شهیدان امام حسین (ع) تضاد دارد.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بدهی آمریکا تا سال ۲۰۲۸ از ۱۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی عبور می‌کند
بازگشت زائران در دو روز اوج/ آماده‌باش ۱۳۰۰ اتوبوس
امام‌جمعه موقت جاسک: معطلی مردم در صف‌های بنزین مصداق حق‌الناس است
امام جمعه ایرانشهر: هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت است
بی‌نیاز: با ایستادگی و مقاومت برابر دشمن، وعده نصرت الهی محقق خواهد شد
در اقدامی کم سابقه طی ۱۶ سال گذشته ۳ مجرم در آمریکا اعدام شدند
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مصرف بنزین ایران فاصله معناداری با الگوی بهینه دارد
واکنش کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی به تقدیر خاخام اسرائیلی از تغییر کتب درسی عربستان
فیلم | پاسخ دقیق علی خضریان به پرسشی درباره چگونگی کنشگری دانشگاه در خصوص مسئله "مقاومت"
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top