تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/05/04 - 17:04
کد خبر: 477135

فضاسازی فرهنگی در دانشگاه ها باید تقویت شود

فضاسازی فرهنگی در دانشگاه ها باید تقویت شود

معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: فضاسازی فرهنگی در دانشگاه ها با برنامه ریزی مدون و جامعی باید تقویت شود تا دانشجو در بدو ورود به دانشگاه انگیزه های لازم برای فعالیت های فرهنگی را داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اولین نشست شورای مرکزی هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های سراسر کشور، با حضور اعضای این شورا در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

عبدالحسین کلانتری در این نشست گفت: ضرورت دارد دستگاه های متولی حوزه فرهنگی و اجتماعی، هماهنگی بیشتری داشته باشند.

وی افزود: با توجه به اهمیت و کارکرد فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها، لازم است از ظرفیت سایر دستگاه ها، سازمان ها و تشکل های مرتبط با حوزه فرهنگ نیز استفاده شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر فضاسازی فرهنگی در دانشگاه ها، خاطرنشان کرد: فضاسازی فرهنگی در دانشگاه ها با برنامه ریزی مدون و جامعی باید تقویت شود تا دانشجو در بدو ورود به دانشگاه انگیزه های لازم برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی را داشته باشد.

کلانتری به ضرورت آگاهی از نیازهای متنوع و متعدد فرهنگی و اجتماعی دانشجویان اشاره کرد و گفت: رویدادهایی در دانشگاه ها برگزار شود که موجب اقبال دانشجویان بوده و پویایی و جذابیت لازم برای پیوند با مکتب و نظام را در آنان تقویت کند.

وی اضافه کرد: باید محور کار فرهنگی برای شروع سال تحصیلی جدید را مشخص و برنامه ریزی لازم برای اجرای مناسب آن را انجام دهیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست گفت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی به فعالیت های ایجابی در دانشگاه ها نیاز داریم و در این راستا باید تجربیات خود را به اشتراک بگذاریم.

عباس شیراوژن، ادامه داد: در تصمیم گیری و تصمیم سازی باید از ظرفیت همه دستگاه ها و تشکل های مرتبط با حوزه فرهنگ استفاده موثری کرد.

وی به توانمندسازی کارشناسان فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: کارشناسان و فعالان فرهنگی نقش مهمی در عملیاتی شدن برنامه های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها داشته، و ارتقای دانش، بینش، توانمندی‌ها و مهارت‌های آنان برای دستیابی به اهداف فرهنگی و اجتماعی ضروری است.

شیراوژن گفت: در شروع سال تحصیلی جدید می توان رویدادهای مشترک فرهنگی و اجتماعی خوبی را در سطح استان ها اجرا کرد.

وی ادامه داد: با برنامه ریزی مشترک می توان کرسی های آزاد اندیشی را بصورت متمرکز در استان تهران برگزار کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجمع مردمی-دانشجویی در اعتراض به سیاست‌های منع حجاب اسلامی دولت آذربایجان + عکس
پایان همکاری دانشگاه تهران با دو استاد مدعو به‌دلیل سوابق و توهین به رهبر شهید انقلاب
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روایت جلیلی از خطای محاسباتی برخی از مسئولان که به شهادت رهبر معظم انقلاب ختم شد
روش های جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی
فیلم | شعار «هیهات منا الذلة» مقابل سفارت آذربایجان
راهنمای خرید اینترنتی دارو و مکمل در کرج
فیام | تبعات اعتصاب کامیون‌داران در اعتراض به گرانی گازوئیل به فروشگاه‌های ایتالیا رسید
تصاویری از اعتراضات امروز فرانسه + عکس
راهنمای انتخاب و خرید الکترود ۶۰۱۳، ۷۰۱۸، استیل و برنز در ایلیا صنعت ارفع
سرپرست موقت هلدینگ غدیر فاقد صلاحیت حرفه‌ای/ انتصاب غیرقانونی در بزرگ‌ترین هلدینگ مالی کشور
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top