تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/05/12 - 15:38
کد خبر: 477826

مجلس با صندوق ذخیره برای پاسخ به مطالبات فرهنگیان همراه می شود

مجلس با صندوق ذخیره برای پاسخ به مطالبات فرهنگیان همراه می شود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:برنامه‌های صندوق ذخیره فرهنگیان باید در دوران اشتغال فرهنگیان هم به آنان ارائه شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» احمد حسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر همراهی نمایندگان با صندوق ذخیره فرهنگیان به منظور پاسخگویی به مطالبات اعضای آن گفت: برنامه‌های این موسسه باید در دوران اشتغال فرهنگیان هم برای آنان ارائه شود.

فلاحی ضمن ابراز بی اطلاعی از موضوع تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان و با بیان این که چنین موضوعی در کمیسیون مطرح نبوده و در دستور کار نیست؛  به  اقدامات و عملکرد صندوق ذخیره برای جامعه فرهنگیان کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در ماه‌های اخیر اقدامات قابل قبولی در صندوق ذخیره با توجه به اهداف تعیین شده این موسسه برای اعضا انجام شده است که البته پیشبرد این برنامه‌ها نیاز به تقویت و برنامه‌ریزی جدی دارد.

وی ادامه داد:  مهم‌ترین مطالبات و برنامه‌هایی که باید به آن ها توجه کرد، پرداخت واریزی دولت به صندوق ذخیره است و اگر چنین امکانی برای پرداخت بدهی ندارد، می‌تواند از طریق تهاتر با نفت این کار را انجام داده و به این ترتیب به یکی از کلیدی‌ترین برنامه‌ها و مطالبات فرهنگیان در صندوق ذخیره فرهنگیان پاسخ دهد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با تاکید بر نگاه حمایتی این کمیسیون با صندوق ذخیره برای پاسخگویی به مطالبات فرهنگیان تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌ها در این موسسه باید به گونه‌ای باشند که خدمات آن صرفا برای ایام بازنشستگی فرهنگیان در نظر گرفته نشود و اعضا در دوران اشتغال هم از خدمات این موسسه بهره‌مند شوند.

پیش از این هم روشنفکر، عضو ناظر مجلس در صندوق ذخیره گفته بود: انتظار می‌رود اولویت اول مدیریت این مجموعه سودآوری و خلق ثروت باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top