تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/05/17 - 11:18
کد خبر: 478312

برخورد با صرافی‌های غیرمجاز جلوی جریان سازمان یافته کاهش ارزش پول ملی را می‌گیرد

برخورد با صرافی‌های غیرمجاز جلوی جریان سازمان یافته کاهش ارزش پول ملی را می‌گیرد

صرافی‌های غیرمجاز امکان دارد منافع عموم مردم و کشور را با خطر مواجه کنند. اگر صرافی مجاز تخلفی هم انجام دهند به دلیل این که سیستم نظاراتی در آن ها قوی است، این سیستم به سرعت تخلف‌ها را شناسایی و با آن برخورد می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر محمد خوش چهره، استاد اقتصاد دانشگاه تهران:

صرافی‌های غیر مجاز مورد تایید بانک مرکزی نیستند، به همین دلیل در اقتصاد کشور انحراف ایجاد می‌کنند. یکی از ضعف های بانک مرکزی تاکنون این بوده است که با صرافی‌های غیر مجاز برخورد نکرده، اما در مدیریت جدید شاهد برخورد با این صرافی‌ها هستیم.

صرافی‌های غیرمجاز امکان دارد منافع عموم مردم و کشور را با خطر مواجه کنند. اگر صرافی مجاز تخلفی هم انجام دهند به دلیل این که سیستم نظاراتی در آن ها قوی است، این سیستم به سرعت تخلف‌ها را شناسایی و با آن برخورد می‌کند.

تا کنون در مدیریت های قبلی بانک مرکزی به دلیل اینکه توجهی به تخلفات صرافی های غیر مجاز و ساماندهی آنها در اقتصاد کشور صورت نمی‌گرفت، آسیب‌های زیادی به مردم و اقتصاد وارد می شد. به همین دلیل مدیران گذشته بانک مرکزی و نمایندگان مجلس در شرایط به وجود آمده مقصر هستند.

آشفتگی‌های ارزی، نظام اقتصادی کشور را هدف قرار داده و ارزش پول ملی را کاهش داده است. صرافی‌ها نظام ارزی کشور را دچار اختلال کرده‌اند، به طوری که با افزایش نرخ ارز در کشور قدرت پول ملی را کاهش داده‌اند و با کاهش قدرت پول ملی نیز تورم افزایش و قدرت خرید مردم کاهش یافته است.

با توجه به اینکه افت پول ملی برای اقتصاد کشور و مردم یک سم است و تلاش و کوشش‌های دیگر را زیر سوال خواهد برد، باید با صرافی‌های غیر مجازی که موجب افزایش نرخ ارز و برهم زدن بازار می شوند، به شدت برخورد شود. ضمن اینکه این برخورد باید همه جانبه و عقلایی باشد؛ نه احساسی.

نرخ ارز بر تمام بخش‌های اقتصادی حتی مسکن و زمین تاثیر می‌گذارد. حذف صرافی‌های غیر مجاز و ساماندهی آنها مانند نسخه‌ای است که در آن چند دارو وجود دارد، یکی از آن دارو‌ها برخورد جدی بانک مرکزی با صرافی های غیر مجاز است و داروی دوم، برخورد های انتظامی و امنیتی با جریان‌های سازمان یافته‌ای است که پول ملی ایران را هدف قرار داده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top