تاریخ انتشار: شنبه 1402/05/21 - 20:06
کد خبر: 478783

دست مافیای کنکور را باید قطع کرد

دست مافیای کنکور را باید قطع کرد

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با ابراز شگفتی برای انفصال از خدمت رییس سازمان سنجش، از مسوولان این نهاد و قوه قضاییه خواست زوایای مختلف تقلب در کنکور را برای مردم روشن کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حجت الاسلام علیرضا سلیمی درباره انتشار برخی اخبار مبنی بر حکم انفصال از خدمت رییس سازمان سنجش به دلیل شکایت افرادی که به دلیل تخلف در آزمون سراسری از دانشگاه اخراج شده‌اند، گفت: در این خصوص باید پرسید چرا با فردی که مخالف تقلب و فساد در حوزه آموزش عالی کشور است، چنین برخوردی می‌شود.

وی افزود: زوایای دقیق مساله روشن نیست ولی مشخصا هر ساله در آزمون سراسری به نحوی تقلب صورت می‌گیرد که باید جلوی این موضوع گرفته شود.

نماینده مردم محلات در مجلس با تاکید بر اینکه به جای انفصال از خدمت رییس سازمان سنجش باید چالش‌های اداری و مسائل این حوزه را حل کرد، گفت: دولت به صراحت اعلام کرد که برای جلوگیری از تقلب، از ورود افراد شبهه دار به دانشگاه جلوگیری کرد و سازمان سنجش هم به درستی در این خصوص اقدام کرده که باید جزییات این مسئله برای افکاری عمومی که نسبت به آن حساس شدند، شفاف سازی شود.

حجت الاسلام سلیمی از قوه قضاییه و دیوان عدالت اداری خواست هر چه زودتر نسبت به رسیدگی دقیق و ابطال حکم انفصال از خدمت رییس سازمان سنجش اقدام کنند و یادآور شد: حقیقت این است که مافیای تقلب در کنکور از سالیان گذشته شکل گرفته و فروش سوالات در آزمون‌های مختلف وجود داشته است.

وی با بیان اینکه باید دست مافیای رانت و فساد در کنکور را قطع کرد، افزود: باید گردن مافیای تقلب و فروش سوالات کنکور را زد که سبب شده عده‌ای به ناحق وارد دانشگاه‌های ممتاز کشور شوند.

این نماینده مجلس بر عدم ورود افراد بی سواد به جامعه دانشگاهی کشور تاکید کرد و یادآور شد: به عنوان مثال ممکن است فردی با تقلب، دانشجوی پزشکی، مهندسی یا خلبانی شود و در آینده‌ای نزدیک جان صدها نفر را بگیرد. چرا که وی کفایت لازم علمی برای احراز دانشجویی در این رشته‌های مهم را نداشته است.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی درباره اینکه آیا احتمال دارد انفصال از خدمت رییس سازمان سنجش، سیاسی باشد، عنوان کرد: این موضوع چالشی بین سازمان سنجش و بخشی از قوه قضاییه است که آقایان می‌توانند آن را بدون حساس کردن افکار عمومی حل کنند.

سیلمی خاطرنشان کرد: اینکه این مساله به این نحوه پیش رفته که سبب انفصال از خدمت رییس سازمان سنجش شده است، واقعا من را شگفت زده کرده، بهتر بود مسوولان مربوطه با گفت‌وگوی منطقی زوایای مختلف آن را برای مردم روشن می‌کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top