تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/05/22 - 11:29
کد خبر: 478855

روند رسیدگی به لایحه حجاب مطابق اصل ۸۵ چگونه خواهد بود؟

 روند رسیدگی به لایحه حجاب مطابق اصل ۸۵ چگونه خواهد بود؟

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اعضای کمیسیون مشترک برای رسیدگی به لایحه عفاف و حجاب از اعضای کمیسیو‌ن‌های قضایی و فرهنگی انتخاب می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به موافقت نمایندگان در صحن مجلس با رسیدگی به لایحه عفاف و حجاب طبق اصل 85 قانون اساسی در کمیسیون مشترک گفت: طبق تصمیم هیأت رئیسه مجلس، اعضای کمیسیون مشترک برای رسیدگی به لایحه عفاف و حجاب از اعضای کمیسیون‌های فرهنگی و قضایی مجلس انتخاب می‌شوند.

وی افزود: هر یک از این کمیسیون‌ها در جلسه خود نمایندگان‌شان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای عضویت در کمیسیون مشترک رسیدگی به لایحه عفاف و حجاب طبق اصل 85 قانون اساسی انتخاب می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: طبق اصل 85 قانون اساسی در صورت موافقت اکثریت نمایندگان در صحن مجلس، لایحه یا طرح برای رسیدگی سریع‌تر به‌جای بررسی در صحن در کمیسیون مشترک مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و گزارش مصوبات آن به عنوان مصوبه مجلس برای اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

راستینه خاطرنشان کرد: قوانینی که به این شکل به تصویب می‌رسند، اجرای آنها به صورت آزمایشی و سقف زمانی که برای آن در نظر گرفته شده، 5 سال است.

وی افزود: در مورد مدت زمان اجرای مصوبه کمیسیون مشترک در صحن مجلس رأ‌ی‌گیری می‌شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: با توجه به اهمیت مسائل معیشتی و اقتصادی مردم و بررسی لوایح و طرح‌های مرتبط با این حوزه و همچنین حجم بالای متن لایحه عفاف و حجاب، تصمیم نمایندگان بر این شد تا به منظور رسیدگی به مسائل معیشتی مردم و همچنین تصویب سریع‌تر لایحه عفاف و حجاب در مجلس، این لایحه طبق اصل 85 قانون اساسی در کمیسیون مشترک مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top