تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/01 - 09:56
کد خبر: 479954

الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان بررسی می شود

الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان بررسی می شود

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: نشست معاونان دانشجویی با دو رویکرد الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان و بررسی برخی اتفاقات سال گذشته برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل ازسازمان امور دانشجویان، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در بازدید از دانشگاه مراغه ضمن تسلیت شهادت حضرت رقیه (ع) از همکاران خود در دانشگاه مراغه که پذیرای این نشست شدند، قدردانی کرد و گفت: سازمان امور دانشجویان و دانشگاه مراغه باهم در یک‌سو میزبان این نشست هستیم و هردو مخاطب میهمانان در نقد و پیشنهادات خواهیم بود.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه برگزاری چنین نشستی در دانشگاه مراغه موجب تجربه‌اندوزی برای دانشگاه مراغه خواهد شد، افزود: نشست معاونان دانشجویی از نوع نشست کاری است و ما هدفمان این نیست که در یک دانشگاهی چند روز به دور هم جمع شویم و همدیگر را ببینیم و از اماکن تاریخی بازدید کنیم.

ارژنگ ضمن تأکید بر اینکه به دنبال خروجی خوبی از این نشست هستیم؛ اظهار کرد: هفتادو دومین نشست معاونان دانشجویی با دو رویکرد ۱. الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان و ۲. بررسی برخی اتفاقات سال گذشته و فضای سیاسی دانشگاه‌ها دوم تا چهارم شهریور ماه برگزار می‌شود.

وی به احترام، تکریم، ارزش‌گذاری، نظم در بخش‌های مختلف، بهداشت ایمنی و امنیت این نشست اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: نشست باید به‌گونه‌ای باشد که غنا و پربار بودن جلسه را میهمانان متوجه شوند و احساس کنند خروجی خوبی دستگیرشان شده است.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص اهمیت انعکاس این نشست گفت: هم مهمان و هم میزبان دوست دارد که کار به شکل مناسبی انعکاس پیدا کند و ازآنجا که مراغه مرکز استان نیست ولی ارزش ذاتی و تاریخی زیادی دارد، این ارزش باید بیشتر نشان داده و منعکس شود.

وی افزود: درست است که این نشست یک نشست کاری است ولی نشست کاری منتج به نتایج روشن باید به مردم و دانشجویان منتقل شود.

ارژنگ امیدآفرینی و اعتمادسازی سازی را در نتیجه کار رسانه‌ای پر اهمیت شمرد و گفت: باید دانشجویان بدانند نفراتی هستند که برآن‌ها کار می‌کنند و برای مثال چند روزی را نشسته‌اند و فقط حول مسئله غذای آنها در دانشگاه به گفت‌وگو و تأمل می‌پردازند، پس انعکاس امید و ضرورت اعتمادسازی و انتقال دغدغه‌مندی مسئولین از اولویت‌های این نشست می‌باشد.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج آزمون جذب قضات سازمان قضایی نیروهای مسلح اعلام شد
چرا سید حسن نصرالله جان خود را فدای غزه و فلسطین کرد؟
قانون رتبه بندی معلمان به صورت شایسته اجرا نشد
اطلاعیه شعام درباره برخی اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
نخستین عرضه «خانه‌ریز» در مهرماه با قیمت‌های جدید آغاز می‌شود
تفاوت برج تقطیر و دستگاه تقطیر چیست؟ بررسی کاربرد، انواع و نحوه عملکرد
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
هشدار کارشناسان دکوراسیون؛ ۵ نشانه تخت خواب بی کیفیت که خریداران متوجه آن نمیشوند
نتایج نهایی آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی اعلام شد
قیمت واکسن آنفلوانزا کاهش یافت
بیانیه فرهنگستان علوم پزشکی درباره وضعیت بحرانی باروری
اتحادیه اروپا درباره بحران قیمت انرژی در پی جنگ علیه ایران هشدار داد
دشمن می‌خواهد فضا را برای دانشجویان غیرایرانی ناامن جلوه دهد
نقشه راه اخذ پذیرش و ویزا؛ اهمیت دقت در ترجمه رسمی به آلمانی، ایتالیایی و ترکی استانبولی
بی‌نظمی و عدم حضور اساتید غیر قابل اغماض است
انتقاد سازمان ملل از حرکت نتانیاهو در مجمع عمومی
قبل از خرید جرثقیل سقفی در اصفهان به چه نکاتی توجه کنیم؟
آیین اهتزاز پرچم در دانشگاه‌های سراسر کشور برپا می شود
قیمت انجام پروژه های دانشجویی + مقایسه سایت های معتبر(معرفی)
برای انتخاب بروکر فارکس به چه معیارهایی توجه کنیم؟
آخرین اخبار مهم برای دانشجویان وکیل
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top