تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/01 - 09:56
کد خبر: 479954

الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان بررسی می شود

الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان بررسی می شود

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: نشست معاونان دانشجویی با دو رویکرد الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان و بررسی برخی اتفاقات سال گذشته برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل ازسازمان امور دانشجویان، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در بازدید از دانشگاه مراغه ضمن تسلیت شهادت حضرت رقیه (ع) از همکاران خود در دانشگاه مراغه که پذیرای این نشست شدند، قدردانی کرد و گفت: سازمان امور دانشجویان و دانشگاه مراغه باهم در یک‌سو میزبان این نشست هستیم و هردو مخاطب میهمانان در نقد و پیشنهادات خواهیم بود.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه برگزاری چنین نشستی در دانشگاه مراغه موجب تجربه‌اندوزی برای دانشگاه مراغه خواهد شد، افزود: نشست معاونان دانشجویی از نوع نشست کاری است و ما هدفمان این نیست که در یک دانشگاهی چند روز به دور هم جمع شویم و همدیگر را ببینیم و از اماکن تاریخی بازدید کنیم.

ارژنگ ضمن تأکید بر اینکه به دنبال خروجی خوبی از این نشست هستیم؛ اظهار کرد: هفتادو دومین نشست معاونان دانشجویی با دو رویکرد ۱. الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان و ۲. بررسی برخی اتفاقات سال گذشته و فضای سیاسی دانشگاه‌ها دوم تا چهارم شهریور ماه برگزار می‌شود.

وی به احترام، تکریم، ارزش‌گذاری، نظم در بخش‌های مختلف، بهداشت ایمنی و امنیت این نشست اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: نشست باید به‌گونه‌ای باشد که غنا و پربار بودن جلسه را میهمانان متوجه شوند و احساس کنند خروجی خوبی دستگیرشان شده است.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص اهمیت انعکاس این نشست گفت: هم مهمان و هم میزبان دوست دارد که کار به شکل مناسبی انعکاس پیدا کند و ازآنجا که مراغه مرکز استان نیست ولی ارزش ذاتی و تاریخی زیادی دارد، این ارزش باید بیشتر نشان داده و منعکس شود.

وی افزود: درست است که این نشست یک نشست کاری است ولی نشست کاری منتج به نتایج روشن باید به مردم و دانشجویان منتقل شود.

ارژنگ امیدآفرینی و اعتمادسازی سازی را در نتیجه کار رسانه‌ای پر اهمیت شمرد و گفت: باید دانشجویان بدانند نفراتی هستند که برآن‌ها کار می‌کنند و برای مثال چند روزی را نشسته‌اند و فقط حول مسئله غذای آنها در دانشگاه به گفت‌وگو و تأمل می‌پردازند، پس انعکاس امید و ضرورت اعتمادسازی و انتقال دغدغه‌مندی مسئولین از اولویت‌های این نشست می‌باشد.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top