تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/01 - 17:34
کد خبر: 480006

تشکر خزاعی از بازگشت رشته سینما به دفترچه انتخاب رشته

تشکر خزاعی از بازگشت رشته سینما به دفترچه انتخاب رشته

رئیس سازمان سینمایی در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس سازمان سنجش از اصلاح سریع و به موقع اشتباه حذف رشته سینما از دفترچه کنکور تشکر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، چندی پیش بود که خبر حذف رشته‌های سینما و مجسمه‌سازی موجب تعجب دانشجویان و البته اهالی هنر شد، اتفاقی که می‌توانست باعث اشکال در نسل آینده این دو رشته شود.

بعد از انتشار این پیام، معاون آموزشی دانشگاه هنر در مصاحبه با یکی از رسانه‌ها با تأکید بر اشتباه بودن حذف دو رشته «مجسمه سازی» و «سینما» از دفترچه انتخاب رشته داوطلبان، گفت: این اشتباه سیستمی از سوی سازمان سنجش اتفاق افتاده است به زودی در اصلاحیه دفترچه رفع خواهد شد.

سیدسعید سیداحمدی زاویه ضمن بیان این مطلب در واکنش به حذف دو رشته سینما و مجسمه سازی دانشگاه هنر از دفترچه انتخاب رشته داوطلبان کنکور، اظهار کرد: رشته سینما از دهه ۴۰ در دانشگاه هنر دایر است و حدود ۵۰ سال است که ما به عنوان تنها دانشگاه دولتی در این رشته دانشجو پذیرش می‌کنیم بر این اساس «سینما» یکی از رشته‌های اصلی و قدیمی دانشگاه هنر است و هیچ دلیلی برای حذف این رشته وجود ندارد.

حالا و بعد از این اتفاقات محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس سازمان سنجش از اصلاح سریع و به موقع اشتباه حذف رشته سینما از دفترچه کنکور تشکر کرد.

محمد خزاعی با اشاره به دغدغه‌ها و نگرانی‌های پیش آمده برای علاقمندان سینما در پی انتشار اخباری مبنی بر حذف رشته سینما از دفترچه کنکور گفت: با توجه به محدودیت مراکز اکادمیک سینما، این نگرانی دغدغه یی به جا بود و طی این چند روز در این زمینه تماس‌های زیادی با بنده و همکارانم در سازمان سینمایی صورت گرفت، و اقدام به موقع سازمان سنجش آرامشی برای قشر دغدغه‌مند این حوزه فراهم کرد.

وی با بیان اینکه سینما میراث ارزشمند چهار دهه انقلاب اسلامی و یکی از جلوه گاه‌های مهم فرهنگی کشور است افزود: در کشور ما سینما و فرآیند فیلم‌سازی پیشینه‌ای تاریخی دارد. در برهه کنونی نیاز به رشد آکادمیک سینما و استفاده از این ابزار بیش از پیش احساس می‌شود به این منظور باید زمینه آموزش و انتقال تجربه در این حوزه در محیط‌های دانشگاهی فراهم شود.

وی گفت: داشتن سینمایی نیازمند تربیت نیروی انسانی کارآمد و با دانش روز است که بخشی از این نیروها در دانشگاه‌ها تربیت می‌شوند.

در ادامه عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش در این گفتگو، ضمن تشکر از رئیس سازمان سینمایی گفت: اصلاحات دفترچه کنکور سال‌جاری انجام، و رشته سینما به دفترچه اضافه شد. البته اشکال از جای دیگری بوده که با پیگیری‌ها رفع گردید.

وی ضمن قدردانی از اهتمام رئیس سازمان سینمایی توضیح داد: همواره این دفترچه‌ها اصلاحیه‌ای دارند و رشته‌هایی که به هر دلیل ازقلم ‌افتاده باشند پس از بررسی مجدد در اصلاحیه دفترچه وارد می‌شوند. در این راستا با اقدام به موقع سازمان سنجش، اصلاحات انجام شده و امیدواریم نگرانی اهالی سینما و متقاضیان رفع شده باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
به جای سخنرانی یک‌طرفه در دفاع از تفاهم‌نامه، بیایید مناظره کنید
 صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف به‌دلیل ایجاد آشوب
اگر «تفاهم‌نامه اسلام‌آباد» یک سند افتخار است پس چرا آثار آن برای مردم ملموس نیست؟
دیدار جانشین نیروی دریایی ارتش با خانواده شهدای ناوشکن دنا
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
افزایش ۵۱۲ درصدی واریزی عوارض ارزش افزوده به پارک علم و فناوری استان در پنج‌‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵
۲هزار و ۸۳ پروژه در انتظار تامین مالی با انتخاب مالیات‌دهندگان
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
رئیس جمهور آمریکا به لفاظی جدید علیه ایران پرداخت
ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت
آمریکا ۶۰ نهاد، شخص و کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
فرماندهان نظامی صنعا: یمن جهنم اشغالگران خواهد شد
ادعای وزیر جنگ آمریکا: گزینه نظامی در تنگه هرمز محتمل است
مخبر: در صورت تداوم محاسبات غلط دشمن، پاسخ ما قاطع‌تر از قبل خواهد بود
رضایی: آمریکا باید اقدامی عملی در اجرای تفاهم‌نامه انجام دهد
به علی‌الاصول بازگردید
مهارت‌های زندگی دانشجویی؛ از خودشناسی تا ارتباط مؤثر و مدیریت چالش‌ها
سقف ۱۴ سکه مهریه؛ پایان زندانیان یا آغاز بی‌پناهی اقتصادی زنان؟
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top