تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/06/06 - 20:15
کد خبر: 480447

نصب VAR و اتاق دوپینگ تا۱۵روز دیگر در ورزشگاه آزادی

نصب VAR و اتاق دوپینگ تا۱۵روز دیگر در ورزشگاه آزادی

سرپرست شرکت توسعه و تجهیز گفت: تقریبا تا ۱۵-۱۰ روز دیگر مطابق آنچه فدراسیون می‌خواهد، ورزشگاه برای نصب VAR و اتاق دوپینگ آماده می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، مهیار عسگریان درمورد دیدار امروز خود با علی خطیر در ورزشگاه آزادی، اظهار داشت: او مدیرعامل باشگاه بزرگ استقلال است و از من خواست توضیح بدهم چه اتفاقاتی در ورزشگاه آزادی می‌افتد و حجم بازسازی را ببیند. درمورد چمن، نور و ... توضیح دادیم. خطیر نگران بود برای دربی شرایط ورزشگاه بهتر شود و ما هم قول‌هایی دادیم. زیرساخت‌ها را نیز آماده کرده‌ و اطلاعات را در اختیار سازمان لیگ قرار دادیم.

وی درمورد احتمال استفاده از VAR اجاره‌ای برای لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی، گفت: فکر می‌کنم فاضلی، مدیر ورزشگاه آزادی در روزهای اخیر در این مورد با خبرگزاری‌ها صحبت کرد. نماینده فدراسیون 2 روز قبل از استادیوم برای نصب VAR و معرفی اتاق دوپینگ، بازدید کرد. مشغول آماده کردن تجهیزات هستیم اما طبق چیزی که به ما گفته‌اند، بلافاصله پس از آماده کردن اتاق‌ها، می‌توانیم تجهیزات این سیستم را اجاره و موقت نصب کنیم. البته کلیه زیرساخت‌هایی که برای برگزاری بازی‌های آسیایی نیاز است، ایجاد خواهیم کرد و ورزشگاه آزادی از این بابت مشکلی نخواهد داشت.

سرپرست شرکت توسعه و تجهیز درخصوص اینکه با این تفاسیر میزبانی ورزشگاه آزادی از بازی‌های لیگ قهرمانان قطعی است، توضیح داد: قطعا ما شرایط و استانداردها را برای میزبانی فراهم می‌کنیم اما فدراسیون VAR را می‌آورد اما ما زیرساخت‌ها را ایجاد خواهیم کرد.

عسگریان در پاسخ به این موضوع که البته برای قطعی شدن کار باید منتظر ورود نمایندگان AFC به ایران باشیم، گفت: اطلاعی از نماینده AFC  ندارم اما نماینده فدراسیون آمد. جا را دید و تایید کرد. در حال انجام تغییرات هستیم. تقریبا تا 15-10 روز دیگر مطابق آنچه فدراسیون می‌خواهد، ورزشگاه برای نصب VAR و اتاق دوپینگ آماده می‌شود.

وی درمورد اینکه اعلام شده برای ورود هواداران به ورزشگاه آزادی برای لیگ قهرمانان از 50 درصد ظرفیت ورزشگاه استفاده خواهد شد، عنوان کرد: همین الان بیشتر از 50 درصد ظرفیت ورزشگاه، فضای صندلی موجود است اما اینکه تصمیم گرفته شود با چه شرایطی آزادی میزبان هواداران باشد، برعهده شرکت توسعه و وزارت ورزش نیست بلکه تصمیم فدراسیون و سازمان لیگ است. مشغول مهیا کردن شرایط استادیوم هستیم و طبق قولی که دادیم ظرف 15 روز، نخاله‌ها را خالی کردیم. کارهای ساختمانی راهرو را هم تمام کردیم زیرا این نگرانی وجود داشت که هواداران از این بابت آسیبی نبینند و جان‌شان در خطر نباشد. در هفته آینده برای بازدید کردن مسئولان فدراسیون، یک نامه ارسال خواهیم کرد. تصمیم‌گیری درمورد اینکه با این شرایط ورزشگاه آزادی قابلیت برگزاری بازی با تماشاگر را دارد یا ندارد برعهده سازمان لیگ و فدراسیون است.

سرپرست شرکت توسعه و تجهیز درمورد خبری که درمورد تَرَک‌های ضلع شرقی طبقه دوم ورزشگاه آزادی منتشر شد، پاسخ داد: ورزشگاه آزادی به لحاظ مقاومتی هیچ مشکلی ندارد. خواهش می‌کنم این اخبار یاس و ناامید کننده را به اطلاع مردم نرسانید. یک تَرَک که نمی‌تواند نشان‌دهنده مقاومت نداشتن ورزشگاه باشد. به لحاظ قانون بحران، تنها سازمانی که می‌تواند در بحث مقاومت نظر بدهد، فقط مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی است. در 4 ماه به 2 روش بارگذاری و علمی، آزمون‌ها انجام شد. تایید کردند ورزشگاه آزادی به لحاظ مقاومتی هیچ مشکلی ندارد. مردم از این بابت اصلا نگران نباشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top